Αρχική Πολιτική Συνεντεύξεις

Συνεντεύξεις

«Θέλουμε να πιστεύουμε ότι μνήμη χρυσόψαρου η Ελληνική κοινωνία δεν έχει»

"Εάν διακρίνουμε κάποια φαινόμενα αλαζονείας στη δική μας συμπεριφορά είναι ότι υποτιμήσαμε τη δύναμη του αντιπάλου μέσα από μια συνεχή παρατεταμένη προσπάθεια φθοράς της κυβέρνησης. Αυτή είναι μια υπόθεση εργασίας."

Ρήγας: 40 χρόνια τα ίδια πρόσωπα, οι ίδιες οικογένειες, τα ίδια κόμματα πτώχευσαν τη...

Ρήγας: 40 χρόνια τα ίδια πρόσωπα, οι ίδιες οικογένειες, τα ίδια κόμματα πτώχευσαν τη χώρα

Σπίρτζης: Η γκριζίλα και η προπαγάνδα δεν θα περάσουν

Είναι πολύ καινοτόμο να έχεις οφσόρ και να μην πληρώνεις φόρους; Είναι πολύ καινοτόμο να μην έχεις ούτε καν γραφεία στη χώρα σαν επιχείρηση; Είναι πολύ καινοτόμο να έχεις μετόχους στις Παρθένους Νήσους γιατί λες ότι εχουμε σκληρή φορολογία στην Ε.Ε.;

«Δεν είναι προδιαγεγραμμένο το αποτέλεσμα των εθνικών εκλογών»

"Η ισοπέδωση των θεσμών και η δημιουργία κλίματος συνωμοσιολογίας μόνο τους αντικοινοβουλευτικούς και τους ακροδεξιούς βοηθάει. Θα έλεγα ότι έχουμε πολλά άλλα θέματα για να κάνουμε αντιπαράθεση".

«Δοκιμάστηκε η σχέση μας με το λαό που για την Αριστερά είναι ο αναζωογονητικός...

"Δοκιμάστηκε η σχέση μας με το λαό που για την Αριστερά είναι ο αναζωογονητικός παράγοντας"

«Ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πρώτο κόμμα στις ευρωεκλογές- Ο κόσμος καταλαβαίνει το παραμύθι που...

Δεν υπάρχει διαφορά στην πρόθεση ψήφου μεταξύ Βόρειας και Νότιας Ελλάδας. Ο κόσμος καταλαβαίνει ότι το παραμύθι που τους πουλούσαν κάποιοι για Μακεδονία, τον είχαν αφήσει στο περιθώριο.

«Όσο ο προοδευτικός κόσμος θα είναι στο τιμόνι της χώρας τα θετικά μέτρα θα...

Ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σπίρτζης, στην ΕΡΤ1 Η συνέντευξη Στις ευρωεκλογές θα πάρουμε μια πολύ μεγάλη απόφαση σαν χώρα και σαν λαός. Εμείς το...

Στ. Παναγιωτίδης: Η κοινωνική πολιτική είναι προϋπόθεση για την ανάπτυξη της χώρας

"Μια κοινωνία που δεν έχει ασφάλεια δεν μπορεί να συζητήσει για την ανάπτυξη, το μόνο που μπορεί να κάνει είναι "γιούργια", όσα έρθουν και όσα πάνε."

Μεϊμαράκης: Αν η διαφορά στις ευρωεκλογές είναι μικρή θα πράξουμε αναλόγως

Σχολιάζοντας τέλος το ενδεχόμενο ο ΣΥΡΙΖΑ να είναι μπροστά στα αποτελέσματα και αν αυτό θα μπορούσε να προκαλέσει αλλαγές στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας, απάντησε πως «θα συζητήσουμε και θα αναλύσουμε τα αποτελέσματα, σε περίπτωση μικρής διαφοράς και θα πράξουμε αναλόγως».

«Ο κ. Μητσοτάκης μετέτρεψε τη ΝΔ σε ακροδεξιό μόρφωμα που βλέπει παντού θεωρίες συνωμοσίας»

"Κανένας δεν έχει τολμήσει να θίξει τόσα χρόνια θέματα "νοθείας" και ακόμη δεν παίρνουν αποστάσεις στη ΝΔ από τις δηλώσεις Αυγενάκη. Αυτά τα λέγανε πριν τη δικτατορία. Αν κερδίσει ο ΣΥΡΙΖΑ, πάλι, τι θα κάνουν; Κανένα πραξικοπηματάκι;"

ροή ειδήσεων