Αρχική Πολιτική Ο "Γερούν γερά" Εθνικός Εκπρόσωπος της Ελλάδας για θέματα υγείας στον ΟΟΣΑ

Ο “Γερούν γερά” Εθνικός Εκπρόσωπος της Ελλάδας για θέματα υγείας στον ΟΟΣΑ

Μετά από τα ασύλληπτα που συνέβησαν κατά την τοποθέτηση των Διοικητών των νοσοκομείων και την τοποθέτηση των ημετέρων αλλά και το δήθεν πτυχίο του υφυπουργού, έρχεται η επιβράβευση από τον υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια των… καραμνημονιακών…

Ο Ομότιμος Καθηγητής Οργάνωσης και Οικονομικών Υγείας, Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ), Λυκούργος Λιαρόπουλος, θα εκπροσωπεί πλέον τη χώρα μας για θέματα υγείας στον ΟΟΣΑ.

Ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας τον όρισε ως Εθνικό Εκπρόσωπο στην επιτροπή υγείας για τα δεδομένα υγείας και εμπειρογνωμόνων λογαριασμών υγείας του ΟΟΣΑ σε αντικατάσταση του Φίλιππου Ταραντίλη.

Ο κ. Λιαρόπουλος έχει ήδη κάνει καριέρα με τις θέσεις του κατά του ΣΥΡΙΖΑ, υπέρ των δανειστών, των σκληρών μνημονιακών και βεβαίως του… Ντάισελμπλουμ!

Κορυφαία η ανάρτησή του:

«Γερούν.. γερά… Σπάστου τον τσαμπουκά…!»

Αλλά ο κ. Λιαρόπουλος είχε δώσει και άλλα διαπιστευτήρια:

«Ο Βαρουφάκης ως γνήσιος Ελλην νομίζω ότι με bullshits [μαλακίες στα ελληνικά] και χαμογελάκια θα κέρδιζε την παρτίδα. Συνέβη αυτό που πάντα συμβαίνει. Οταν κάνεις τον έξυπνο σε λαούς που έχουν περάσει από τον Διαφωτισμό με όπλο σου τη φουστανέλλα. Ευτυχώς ο Ολλανδός δεν μάσησε. Η συνέχεια στο Eurogroup…!!!»

Φωτό αρχείου *

ροη ειδησεων