Αρχική Αθλητισμός Χούμπελ σε Μαρινάκη: Η άποψή σας δεν σημαίνει ότι είναι και η...

Χούμπελ σε Μαρινάκη: Η άποψή σας δεν σημαίνει ότι είναι και η σωστή

Στον εκπρόσωπο της FIFA, Χέρμπερτ Χούμπελ, έκανε τα “παράπονά του” ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης, μετά τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ.

Ο Μαρινάκης μόλις αντίκρισε τον Αυστριακό παράγοντα, απεσταλμένο της FIFA και της UEFA, του εξαπέλυσε επίθεση λέγοντας: «Εχετε δει το παιχνίδι; Είστε ευχαριστημένοι με τη διαιτησία; Το αφήνετε να συμβεί, δεν σέβεστε το προϊόν. Τα είδατε και εσείς σήμερα από κοντά. Εσείς είστε υπεύθυνοι για ό,τι συμβαίνει. Και δεν κάνετε τίποτα».

Στη συνέχεια ο επικεφαλής της ΠΑΕ Ολυμπιακός αναφέρθηκε στις συνθήκες που επικράτησαν στο γήπεδο κάνοντας λόγο για εκκλησία. «Εμείς εδώ σεβόμαστε τους πάντες. Το γήπεδο είναι εκκλησία και τα άλλα γήπεδα είναι ζούγκλα. Εδώ δεν είναι Τούμπα που είναι αγρίμια. Σεβόμαστε το ποδόσφαιρο, προσπαθούμε για το καλύτερο και εσείς τους αφήνετε ανεξέλεγκτους» είπε ο Β. Μαρινάκης.

Από την πλευρά του ο Χούμπελ απάντησε στον Βαγγέλη Μαρινάκη πως αυτή είναι η δική του άποψη και δεν σημαίνει πως είναι και σωστή, προσθέτοντας ότι «ένα ματς ήταν».

Να σημειωθεί ότι δύο μέρες μετά το περιπετειώδες ματς, ο υφυπουργός Αθλητισμού Λ. Αυγενάκης δεν έχει ακόμη κάνει καμία δήλωση για τα όσα έκτροπα συνέβησαν κατά την άφιξη των παικτών του ΠΑΟΚ στον αγωνιστικό χώρο.

photo credits Shutterstock

ροη ειδησεων