Αρχική Πολιτική "Ο Ψευτόμαγκας Άδωνις, έχει κάνει την πολιτική τσίρκο - Δεν αξίζει να...

“Ο Ψευτόμαγκας Άδωνις, έχει κάνει την πολιτική τσίρκο – Δεν αξίζει να ασχολείται κανείς”

“Στην Ισλανδία οι πολιτικοί και οι τραπεζίτες λογοδότησαν για τα δάνεια που έδιναν. Στην Ελλάδα ακόμη δεν έχει λογοδοτήσει κανείς”, δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Γιαννούλης, στον ΑΝΤ1

  • Για τα γεγονότα στην Πάντειο

Υπάρχουν φαινόμενα και παραβατικότητας και προβλημάτων, αλλά να μην δυσφημίσουμε στο σύνολό τους τα Ελληνικά Πανεπιστήμια. Μην διαβούμε τον Ρουβικώνα και φτάσουμε στο σημείο να νομίσει ο Έλληνας γονιός ότι στέλνει το παιδί του στον πόλεμο και όχι στο Πανεπιστήμιο. Το αφήγημα “νόμος και τάξη” συμπληρωματικά με το “γλυκόπιοτο ξύλο” του κ. Βορίδη, γίνεται ένα εκρηκτικό μείγμα για την εικόνα του συνόλου του ελληνικού δημόσιου Πανεπιστημίου. Να είμαστε ψύχραιμοι και σοβαροί γιατί τώρα μπαίνουν οι βάσεις και αρχίζει η συζήτηση για την εικόνα των δημόσιων Πανεπιστημίων και των επομένων ετών.

Όπως δεν είναι Πανεπιστημιακή δράση ή προστασία, το αδιάκριτο ξύλο σε όποιον περνά μπροστά και απαιτεί για να κάνουν επίδειξη ισχύος τα Σώματα Ασφαλείας, έτσι δεν είναι και Πανεπιστημιακή δράση τα στυλιάρια.

  • Για το βίντεο με τον Άδωνι και τους τευτλοπαραγωγούς

Αυτό το πράγμα που κάνει ο Άδωνις ξεφεύγει από την πολιτική και δεν σχολιάζεται. Είναι η ψευτομαγκιά ενός ανθρώπου που την πολιτική την έχει κάνει τσίρκο. Δεν χρειάζεται να ασχολείται κανείς με όσα λέει.

  • Για τη διατύπωση Δρίτσα σχετικά με τους βιασμούς παιδιών

Σίγουρα υπήρχε μια καλύτερη διατύπωση. Ο Θοδωρής Δρίτσας δεν υπάρχει περίπτωση να υπερασπίζεται τέτοιες καταστάσεις. Μπορείτε να κάνετε όλοι την τρίχα τριχιά αλλά αμέσως μετά πρέπει να μην είμαστε υπερήφανοι για την κυβέρνηση Μητσοτάκη που αντιμετωπίζει ως πελατεία τους 5.000 πτυχιούχους με υψηλή επιστημονική κατάρτιση και με διδακτορικά…

5.000 πτυχιούχοι με πολύ σημαντικά τυπικά προσόντα, δεν παρατείνεται η θητεία τους σε διάφορους φορείς. Δήμαρχοι και όσοι ζουν την καθημερινότητα εκλιπαρούν να παραταθούν οι συμβάσεις τους και αυτοί εφόσον δεν παρατείνονται οι συμβάσεις ξαναφεύγουν στο εξωτερικό.

ροη ειδησεων