Αρχική Πολιτική Συνεντεύξεις Κρεσέντο Μπογδάνου: "Βεβαίως και θα έχουμε στην Ελλάδα ξερονήσια - Να ξεπεράσουμε...

Κρεσέντο Μπογδάνου: “Βεβαίως και θα έχουμε στην Ελλάδα ξερονήσια – Να ξεπεράσουμε τα κόμπλεξ”

“Δεν μπορεί ο Έλληνας να έχει ίσα δικαιώματα με τον μετανάστη, τι να κάνουμε, έτσι είναι”, τόνισε ο Μπογδάνος, βουλευτής της ΝΔ, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του KontraChannel με τον Γ. Μελιγκώνη.

– Βεβαίως και στην Ελλάδα ξερονήσια. Δεν πρέπει να έχουμε ταμπού! Είναι χώροι για να “φιλοξενήσουμε” κάποιους. Πρέπει να ξεπεράσουμε αυτά τα ταμπού, να ξεπεράσουμε τα κόμπλεξ του παρελθόντος! Στα ξερονήσια δεν θα πάνε οι έχοντες τα χαρακτηριστικά του πρόσφυγα. Θα πάνε όλοι όσοι μπαίνουν, πλην ιδιαιτέρως ευπαθών περιπτώσεων και θα είναι εν αναμονή να κριθούν ως δικαιούντες άσυλο. Κάποιοι θα φύγουν με άσυλο, κάποιοι θα πάνε πίσω στην πατρίδα τους.

– Ο Αντετοκούνμπο είναι Έλληνας και μάλιστα Χριστιανός Ορθόδοξος.

– Όταν πιέζεσαι σαν πολίτης ή σαν λαός, ο μεγαλύτερος κίνδυνος είναι να μοιάσεις στον διώκτη σου, δεν είμαστε αυτοί που θα ρίξουμε “στο ψαχνό” ακόμη και σε εισβολείς! Στο λιμενικό έχουν εκπαιδευτεί για να κάνουν τη δουλειά τους.

– Είμαστε ο λαός που θέλουμε να κρατήσουμε την εθνική μας ταυτότητα, τα ήθη και τα έθιμά μας

– Εκφράζω την ανησυχία μου για τα Πανεπιστήμια και τη σχέση τους με αναρχικές ομάδες, με τα Εξάρχεια κ.λ.π. Υπάρχει βία και αυτό είναι ένα φαινόμενο που πρέπει να μας απασχολήσει.

– Διατηρώ έναν πολύ στενό δεσμό με ένα ενημερωτικό site που το έχω μεταβιβάσει στη σύζυγό μου και μου φάνηκε ενδιαφέρουσα η τοποθέτηση του Άδωνι Γεωργιάδη. Είχαμε αντίδραση από την κ. Μπακογιάννη γιατί εμείς είμαστε ένα δυνατό, πολυσυλλεκτικό κόμμα, που έχουμε την ευθύνη της χώρας. Είμαστε πολύ δυναμικοί και έχουμε έναν πολύ υγιή διάλογο. Η Ντόρα Μπακογιάννη είναι ένα αξιοσέβαστο, θεμελιώδες μέλος της ΝΔ και κάθε φορά που τοποθετείται είναι πολύ σημαντικό, αλλά “αυτιά τραβάει” μόνο ο Πρόεδρος. Επειδή ο Κ. Μητσοτάκης είναι η ΝΔ, αυτό να μην το ξεχνάει κανείς.

ροη ειδησεων