Αρχική Αθλητισμός Διαψεύδεται ο Πατούλης: Δεν θα είναι έτοιμο το γήπεδο της ΑΕΚ εντός...

Διαψεύδεται ο Πατούλης: Δεν θα είναι έτοιμο το γήπεδο της ΑΕΚ εντός του 2020

Παρά τις πρόσφατες διαβεβαιώσεις του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη προ ημερών, για επιτάχυνση των έργων κατασκευής του Γηπέδου της ΑΕΚ, σήμερα ανακοινώθηκε ότι παρατείνεται η κατασκευή του νέου γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια εξαιτίας της καθυστέρησης του έργου της υπογειοποίησης της οδού Πατριάρχου Κωνσταντίνου, όπερ σημαίνει ότι η «Αγια Σοφιά» δεν θα είναι έτοιμη μέσα στο 2020.

Αυτό υποστήριξε σε συνέντευξη της στην εφημερίδα «Sportime» η εντεταλμένη σύμβουλος Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Αττικής, Ευρώπη Κοσμίδη.

Ο λόγος της καθυστέρησης του κομβικού αυτού έργου είναι η μειοδότρια εταιρία, παρότι η κ. Κοσμίδη ήταν αισιόδοξη πως η υπογειοποίηση θα ξεκινήσει πριν μας αφήσει το 2019.

Λαμβάνοντας υπόψη πως τα έργα της υπογειοποίησης αναμένεται να διαρκέσουν τουλάχιστον 14 μήνες, γίνεται αντιληπτό πως το γήπεδο θα είναι ολοκληρωμένο το 2021.

Οι εργασίες πάντως για το γήπεδο αυτό καθαυτό προχωρούν κανονικά και τον Μάρτιο του 2020 αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί, με την ολοκλήρωση της τοποθέτησης του στεγάστρου.

ροη ειδησεων