Αρχική Πολιτική Πολάκης: Η κατάθεση του Μανιαδακη στους ανακριτές ,μυστική δεν ειναι;;; Ποιος την...

Πολάκης: Η κατάθεση του Μανιαδακη στους ανακριτές ,μυστική δεν ειναι;;; Ποιος την έδωσε στη real;;;

Ανάρτηση του πρώην αναπλ. υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη, στα σόσιαλ μιντια, σχετικά με αυριανό (10/11) δημοσίευμα της εφημερίδας Real News.

«ΠΡΟΣΟΧΗ -ΠΡΟΣΟΧΗ Μου έστειλαν πριν λίγο αυριανό δημοσίευμα με την κατάθεση του Μανιαδακη για τη «σκευωρία » στους εισαγγελείς!!!
ΕΧΩ ΔΥΟ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΟΒΑΡΕΣ:
1) Με βάση αυτα που λέει ο Μανιαδάκης «οι Αμερικανοί με πίεζαν να δώσω το Λοβερδο» ,τότε ή οι Αμερικανοί και το FBI συμμετέχει στη «σκευωρία» ή οι Αμερικανοί ΕΡΕΥΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ!!!(και όχι γενικώς αθέμιτες πρακτικές της Νοβαρτις με γιατρούς κλπκλπ)
Το αφήγημα των εδώ εμπλεκομένων ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ ,ειτε ετσι ειτε αλλιώς !
2) Απ όσο έχουν δηλώσει οι εμπλεκόμενοι στο παρελθόν (και ο Μανιαδάκης) ο ίδιος ήταν σύμβουλος του ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ,όχι του Λοβερδου!!
Άρα μήπως τον πίεζαν οι Αμερικανοί να πει για το Γεωργιάδη (τον υπουργό που ΗΤΑΝ σύμβουλος ) και όχι το Λοβερδο (που δεν ήταν);;;;;;;;;;
ΥΓ 1 Θαχει μεγάλο ενδιαφέρον η κατάθεση του Μανιαδακη στην προανακριτική ,περίπου όσο και του Φρουζη….Θαχουμε να πούμε πολλά…
ΥΓ2 η κατάθεση του Μανιαδακη στους ανακριτές ,μυστική δεν ειναι;;; Ποιος την έδωσε στη real;;; Τηλεφώνησε κανείς; Χα Χα…»

ροη ειδησεων