Αρχική Πολιτική Παπαγγελόπουλος: Ο κ. Φρουζής πίνει καφέδες με μέλη της Προανακριτικής επιτροπής

Παπαγγελόπουλος: Ο κ. Φρουζής πίνει καφέδες με μέλη της Προανακριτικής επιτροπής

Ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, εμφανιζόμενος χθες βράδυ στην εκπομπή «KONTRA 24» με την Αναστασία Γιάμαλη, προχώρησε σε αποκαλύψεις για το σκάνδαλο Novartis, αποδομώντας πλήρως τα περί «πολιτικής σκευωρίας», δηλώνοντας χαρακτηριστικά:

«Σκευωρία υπήρξε μόνο στο μυαλό αυτών που τρέμουν το σκάνδαλο της Novartis, αυτών που πρέπει να λογοδοτήσουν γιατί ο Έλληνας, ο καημένος ασθενής, του έγραφαν φάρμακα που δεν έπρεπε να πάρει, που τα πλήρωνε ακριβότερα, κι αυτούς που επέτρεπαν στον Φρουζή και στον κάθε κ.Φρουζή και σε κάθε #goldenboys να απευθύνονται με ιταμό τρόπο σε κυβερνητικά στελέχη».

Ακόμη, καταφέρθηκε εναντίον του πρώην αντιπροέδρου και γενικού διευθυντή της εταιρείας, Κωνσταντίνου Φρουζή για τον οποίο άφησε έντονες αιχμές, τονίζοντας οτι: «Ο κ. Φρουζής πίνει καφέδες με μέλη της Προανακριτικής επιτροπής».

Αναφορικά με τον ισχυρισμό του κ. Ι. Αγγελή, πρώην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου ότι ενώ του προσφέρθηκε ένας λογαριασμός κάποιου πολιτικού προσώπου, ο ίδιος αρνήθηκε να τον παραλάβει επειδή έπρεπε να γίνει μέσω δικαστικής συνδρομής, μέσω της Eurojust, ο Δ. Παπαγγελόπουλος δήλωσε ότι δεν τον πείθει η αιτιολογία, τονίζοντας χαρακτηριστικά:

«Ο εισαγγελέας οφείλει και δικαιούται να κινηθεί με απλή φήμη, είδηση, πληροφορία», ξεκαθαρίζοντας ότι η αιτιολογία του κ. Ι. Αγγελή, δεν πείθει.

ροη ειδησεων