Αρχική Πολιτική Καταθέτει αίτημα εξαίρεσης μελών της Προανακριτικής, ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος

Καταθέτει αίτημα εξαίρεσης μελών της Προανακριτικής, ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος

«Σε περίπτωση που επιμείνουν στο αίτημα εξαίρεσης των Πολάκη – Τζανακόπουλου, εγώ θα τους ταράξω στη νομιμότητα. Σήμερα το μεσημέρι, για πολύ σοβαρότερους λόγους, θα καταθέσει ο δικηγόρος μου κ. Τσοβόλας, αίτημα εξαίρεσης τριών μελών της Προανακριτικής Επιτροπής», δήλωσε ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, σε τηλεοπτικό σταθμό.

«Εάν η Επιτροπή απορρίψει το αίτημα εξαίρεσης που θα καταθέσω, τότε θα αναδειχθεί η υποκρισία της πλειοψηφίας και θα πρέπει να εξηγήσουν στον ελληνικό λαό γιατί «δύο μέτρα και δύο σταθμά». Γιατί κάνουν δεκτό το αίτημα εξαίρεσης των Πολάκη – Τζανακόπουλου και όχι το δικό μου αίτημα εξαίρεσης, που επαναλαμβάνω θα στοιχειοθετείται από πολύ σοβαρότερους λόγους.

Είναι τόσα πολλά αυτά που συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό. Η παράνομη και αντισυνταγματική ενέργεια της εξαίρεσης των δύο βουλευτών, αποσκοπεί στη συγκάλυψη του σκανδάλου της Νοβάρτις.

Κατ’ αρχήν το 2010 δεν είχαμε Προανακριτική Επιτροπή, είχαμε Εξεταστική. Επίσης, το 2010 δεν υποβλήθηκε αίτημα εξαίρεσης, ούτε εξαιρέθηκε μέλος της Επιτροπής. Ευχή εκφράσθηκε, αυτοί που είχαν καταθέσει ως μάρτυρες, να μην συμμετέχουν και ως μέλη της Επιτροπής. Εδώ στην σημερινή υπόθεση δεν έχουν καταθέσει ως μάρτυρες οι Πολάκης – Τζανακόπουλος. Η ενέργεια εξαίρεσης είναι παντελώς παράνομη. Αν εξαιρεθούν οι δύο βουλευτές, η διαδικασία θα κριθεί άκυρη.»

ροη ειδησεων