Αρχική Πολιτική Δύο μέτρα και δύο σταθμά! Ο Σαντετσίδης διεγράφη από τη Ν.Δ. λόγω...

Δύο μέτρα και δύο σταθμά! Ο Σαντετσίδης διεγράφη από τη Ν.Δ. λόγω ρατσιστικών σχολίων – Ο Κυρανάκης διεσώθη

Αντιδράσεις προκάλεσε η ανάρτηση στελέχους της Νέας Δημοκρατίας στην Κοζάνη Ιωάννη Σαντετσίδη. «Ρίξτε τους πρόσφυγες στο Αιγαίο» πρότεινε, κάτι που προκάλεσε τη διαγραφή του από το κόμμα.

Το στέλεχος της ΝΔ χαρακτήρισε «μαύρους» τους πρόσφυγες και τους μετανάστες και τόνισε: «Όταν οι δικοί μας πήγαν Γερμανία, Ελβετία και Βέλγιο ήταν νόμιμοι, ηθικοί και σεμνοί».

Σε δηλώσεις του το πρωί στην εκπομπή «Εκτός Γραμμής» στον Αlpha, ο ίδιος σημείωσε: «Εννοούμε τους τζιχαντιστές που έρχονται μέσα στις βάρκες και είναι άλλοι αρμόδιοι για να το διευκρινίσουν αυτό. Αυτοί που έρχονται με τα καράβια, ξέρουμε τι είναι; Μέσα σε αυτούς, επειδή δεν υπάρχει νόμιμη διαδικασία, δεν ξέρουμε τι ακριβώς συμβαίνει. Η εγκληματικότητα έχει αυξηθεί γιατί έχει μπει στην Ελλάδα κάθε καρυδιάς καρύδι. Είμαστε εναντίον των συγκεκριμένων που δημιουργούν προβλήματα. Η ανάρτηση δείχνει φωτογραφία, λέει πολλά, με τη Μυρτώ. Εμείς τα έχουμε με αυτούς».

Η ανάρτηση έχει «εξαφανιστεί» από τον λογαριασμό του…

Ο βουλευτής της ΝΔ Κώστας Κυρανάκης, παρά τις προσπάθειες που κατέβαλε σήμερα το πρωί σε τηλεοπτική εκπομπή, ανασκευάζοντας τις δηλώσεις του περί «μπάρμπεκιου», δεν κατάφερε να πείσει. Παρόλα αυτά προς το παρόν διεσώθη και παραμένει μέλος της ΝΔ.

Δύο μέτρα και δύο σταθμά!

ροη ειδησεων