Αρχική Πολιτική Συνεντεύξεις "Στα όρια κοινοβουλευτικού κυνισμού, κοινωνικού κανιβαλισμού και πολιτικής φαιδρότητας, οι Κυρανάκης -...

«Στα όρια κοινοβουλευτικού κυνισμού, κοινωνικού κανιβαλισμού και πολιτικής φαιδρότητας, οι Κυρανάκης – Πλεύρης»

«Μετά από μια μεγάλη περίοδο λοιδωρίας του ΣΥΡΙΖΑ για το Προσφυγικό, η ΝΔ αναγνώρισε το πρόβλημα και κάλεσε και ομογάλακτους της και τα μέλη της Κοινοβουλευτικής της Ομάδας, να βάλουν πλάτη», δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Γιαννούλης σε πρωϊνή εκπομπή τηλεοπτικού σταθμού.

«Αυτό που είπα είναι ότι την Κυριακή, στις 11 το πρωί, μια ομάδα ενωμένων Μακεδονομάχων, ενωμένων Μακεδόνων, επιχειρεί κάτι που ο λαός μας το λέει κακία και εγώ το είπα σαδισμό. Ολες αυτές οι ανοησίες περί χοιρινού κρέατος ανήκουν στη σφαίρα της φαιδρότητας των Κυρανάκη και Πλεύρη και στην αδυναμία τους να μην έχουν το θάρρος να πουν ότι είναι με τους ακροδεξιούς. Ας λέει ο Μητσοτάκης ότι είναι σοβαρό ζήτημα και πρέπει να βάλουμε πλάτη, εμείς δεν θέλουμε να χάσουμε το ακροδεξιό μας ακροατήριο».

«Αυτοί οι άνθρωποι δώσανε ραντεβού, την Κυριακή, απέναντι από την είσοδο του Κέντρου Φιλοξενίας Προσφύγων, πρόσφυγες είναι δεν ισχύει το επιχείρημα περί μεταναστών, για να ψήσουν και να πιουν σαν ένδειξη διαμαρτυρίας, με τίτλο στην αφίσσα τους «ΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ». Είπα ρητορικά «δεν ξέρω αν αυτό είναι ποινικά κολάσιμο, δεν το νομίζω μάλιστα, αλλά ηθικά κάθε Έλληνας Δημοκράτης αυτές τις προκλήσεις που περιέχουν το αίσθημα της εκδίκησης, του ρεβανσισμού και της κακίας και δεν περιέχουν το ελληνικό φιλότιμο και την ελληνική καρδιά, τα καταδικάζει.

«Ο κ. Τσιάρας που είχα απέναντί μου κούνησε επιβεβαιωτικά το κεφάλι του στο πνεύμα αλληλεγγύης και ανθρωπιάς που ζήτησα. Δεν ζήτησα ποινές για το ψήσιμο και για την κατανάλώση αλκοόλ, όπως χυδαιολογούν σκόπιμα. Ο Κυρανάκης σκόπιμα και με χυδαίο τρόπο, θεώρησε ότι θέλω να επιβληθεί η κατανάλωση χοιρινού και αλκοόλ στους Έλληνες για να μην προσβάλλονται οι πρόσφυγες και μετανάστες. Ουδέν ψευδέστερον και χυδαιότερο από αυτό».

ροη ειδησεων