Αρχική Πολιτική Απόψε στις 10.00μ.μ στο Kontra Channel το ντοκιμαντέρ-βόμβα για τη Novartis, «La...

Απόψε στις 10.00μ.μ στο Kontra Channel το ντοκιμαντέρ-βόμβα για τη Novartis, «La Strategia»

«Μα γιατί κανένα ελληνικό κανάλι δεν τολμάει να μεταδόσει ΟΛΟΚΛΗΡΟ το ντοκιμαντέρ της Ελβετικής τηλεόρασης για τη Novartis;»

Απόψε στο Kontra Channel το ντοκιμαντέρ-βόμβα για τη Novartis, «La Strategia» Αμίλιος Λιάτσος, Γιώργος Μελιγγώνης, Αναστασία Γιάμαλη, Φοίβος Κλαυδιανός, Κώστας Πουλακίδας, Γιώργος Σιαδήμας, Γιώργος Μιχαηλίδης, Παύλος Πολάκης,

Το Kontra Channel εξασφάλισε αποκλειστικά για την ελληνική τηλεόραση το ντοκιμαντέρ «La Strategia» της Ελβετικής Τηλεόρασης RSI για το παγκοσμίων διαστάσεων σκάνδαλο «Novartis».

Στο YouTUBE στο link ΕΔΩ

Η μεγάλη αυτή έρευνα θα προβληθεί σήμερα, Τετάρτη 6 Νοεμβρίου, από τις 10 το βράδυ και αμέσως μετά έρχεται πάνελ με τη συμμετοχή, στο studio, πολιτικών και δημοσιογράφων σε μία συζήτηση που θα αναζητήσει απαντήσεις.

Στο περίφημο ντοκιμαντέρ «La Strategia» ( «Η στρατηγική» ), παρουσιάζεται η εμπεριστατωμένη έρευνα του FBI και των δημοσιογράφων της Ελβετικής Τηλεόρασης, στο οποίο μιλάνε για πρώτη φορά μπροστά στην κάμερα προστατευόμενοι μάρτυρες ντυμένοι με κουκούλες για την προστασία της ταυτότητάς τους, πολιτικοί και δημοσιογράφοι.

Παρουσιάζει ο Αιμίλιος Λιάτσος και μαζί του όλη η δημοσιογραφική ομάδα του Kontra: Μελιγγώνης, Γιάμαλη, Κλαυδιανός, Πουλακίδας, Σιαδήμας, Μιχαηλίδης. Καλεσμένοι πολιτικοί, νομικοί και δημοσιογράφοι από όλους τους χώρους σε ένα πάνελ που θα βγάλει ειδήσεις και αποκαλύψεις.

Μη χάσετε την ειδική εκπομπή «Το Ντοκιμαντέρ – βόμβα για τη Novartis», που θα μεταδοθεί από το Kontra Channel σήμερα, Τετάρτη 6 Νοεμβρίου, από τις 10 το βράδυ έως τις 2 το πρωΐ.

ροη ειδησεων