Αρχική Πολιτική "Παρακολούθηση και καταστολή - Άραγε τα χειρότερα έρχονται;»

«Παρακολούθηση και καταστολή – Άραγε τα χειρότερα έρχονται;»

«Η επέμβαση της αστυνομίας σε κινηματογράφους «για την απομάκρυνση ανηλίκων» έδειξε για μια ακόμα φορά το πραγματικό πρόσωπο της «φιλελεύθερης» παράταξης, σημειώνει η βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ

«Η κυβέρνηση για μια ακόμη φορά έπιασε την τράπουλα με τις αντιδημοκρατικές πολιτικές που εφαρμόζει, αλλά δυστυχώς γι’ αυτή μια ακόμα φορά δεν της βγήκε και… έπιασε το «Τζόκερ»», τονίζει η βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ, Χαρά Καφαντάρή.

Η ίδια τονίζει ότι «η επέμβαση της αστυνομίας σε κινηματογράφους «για την απομάκρυνση ανηλίκων» έδειξε για μια ακόμα φορά το πραγματικό πρόσωπο της «φιλελεύθερης» παράταξης. Πιστή στο πολιτικό παρελθόν της εφαρμόζει τις δοκιμασμένες πρακτικές των χειρότερων χρόνων της δεξιάς. Παρακολούθηση και καταστολή. Άραγε τα χειρότερα έρχονται;»

«Μετά τον θόρυβο που σηκώθηκε προσπαθούν να βρουν, απεγνωσμένα, αστήρικτες δικαιολογίες. Η αλήθεια είναι διαφορετική. Το πλέγμα των κινήσεων τους δεν αφήνει καμιά αμφιβολία για τα ανελεύθερα σχέδια τους. Παρακολούθηση κινήσεων πολιτών και υπαλλήλων, μέσω νομοθέτησης σύναψης μνημονίων συνεργασίας της ΕΥΠ με δημόσιους φορείς, σε χώρους εργασίας. Συγκάλυψη σκανδάλων, χαριστικές πράξεις υπέρ πολιτικών φίλων, καταστολή και κατεδάφιση εργατικών δικαιωμάτων. Άλλωστε για να αντισταθμίσουν την υποβάθμιση, έως κατάργηση των Επιθεωρητών Περιβάλλοντος και Επιθεωρητών Εργασίας, ίσως να σκέφτονται την δημιουργία ελεγκτών παιδονόμων, ή την επαναφορά του νόμου 4000», υπογράμμισε η Χ.Καφαντάρή.

Τέλος, η βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε ότι «σε λίγες μέρες θα βάλουμε για μια ακόμη φορά τα ρολόγια μας μια ώρα πίσω, ελπίζουμε η κυβέρνηση να μην καταφέρει να τα βάλουμε 50-60 χρόνια πίσω».

ροη ειδησεων