Αρχική Πολιτική "Όπισθεν ολοταχώς" για Νovartis: "Εκτός κάδρου ο Τσίπρας"

«Όπισθεν ολοταχώς» για Νovartis: «Εκτός κάδρου ο Τσίπρας»

Η Ντόρα Μπακογιάννη εξέφρασε την άποψη της σχετικά με τη Novartis, τονίζοντας ότι προς το παρόν είναι εκτός κάδρου ο πρώην πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας.

«Η υπόθεση ήταν ένα τεράστιο πολιτικό φιάσκο για την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, όμως ήταν και μια υπόθεση που πλήγωσε το πολιτικό σύστημα και πλήγωσε πάρα πολύ δέκα ανθρώπους. Κατά τη γνώμη μου ήταν στημένο. Υπέφεραν τρομερά, ξέρω τι θα πει, όχι να σε κοιτάνε μόνο οι αντίπαλοι αλλά και οι δικοί σου με ερωτηματικά στα μάτια», δήλωσε στην εκπομπή «Σήμερα» και συνέχισε:

«Θεωρώ ότι ο κόσμος πιστεύει ότι όλες αυτές οι εξεταστικές δεν βγάζουν τίποτα άλλο παρά ένα πολιτικό αποτέλεσμα. Θεωρώ ότι ο κ. Παπαγγελόπουλος από τη στιγμή που δεν έχει ασυλία, πρέπει να τον κρίνει η τακτική δικαιοσύνη και να γίνει έρευνα σε βάθος για τον ρόλο του.

Αν προκύψουν από τη δικογραφία του Παπαγγελόπουλο στοιχεία τα οποία αφορούν άλλους πολιτικούς, τότε να το δούμε σε επίπεδο πλέον νόμου. Αυτή είναι η γνώμη μου.

Το τεκμήριο αυτή τη στιγμή το έχει η δικαιοσύνη. Ο Τσίπρας αυτή τη στιγμή, τώρα, είναι εκτός κάδρου. Αν προκύψουν στοιχεία τα οποία να αφορούν τον κ. Τσίπρα, βεβαίως να έρθει ο κ. Τσίπρας. Κουκούλωμα της υπόθεσης δεν αντέχεται».

ροη ειδησεων