Αρχική Πολιτική Παπαγγελόπουλος: Αθλιότητες που χαρακτηρίζουν τους εμπνευστές και τους εκτελεστές τους

Παπαγγελόπουλος: Αθλιότητες που χαρακτηρίζουν τους εμπνευστές και τους εκτελεστές τους

Με την κυβέρνηση να βρίσκεται αντιμέτωπη με το δίλημμα εάν θα συσταθεί εξεταστική επιτροπή με αφορμή το σκάνδαλο Novartis και τις καταγγελίες περί μεθοδεύσεων στην έρευνα, ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος χαρακτηρίζει αθλιότητες τα όσα γράφονται το τελευταίο διάστημα εναντίον του.

Η δικογραφία διαβιβάστηκε στη Βουλή από την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου με το ερώτημα εάν θα συσταθεί εξεταστική επιτροπή ή όχι να παραμένει. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, δήλωνε στη ΔΕΘ πως «δεν πρόκειται η βουλή να μετατραπεί σε βιομηχανία εξεταστικών». Ωστόσο αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο της διενέργειας, επιχειρώντας να μετακυλήσει την ευθύνη για την ποινικοποίηση της πολιτικής ζωής στη Βουλή.

Στο μεταξύ, ο Αλέξης Τσίπρας, έριξε το γάντι στον πρωθυπουργό σχετικά με το ενδεχόμενο εξεταστικής.

Ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος και ο τέως πρωθυπουργός έχουν βρεθεί στο επίκεντρο της πολιτικής συζήτησης. Τα συγκεκριμένα πρόσωπα υπέδειξαν με τις καταθέσεις τους στην Eισαγγελία του Αρείου Πάγου ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ο Ευάγγελος Βενιζέλος και ο Δημήτρης Αβραμόπουλος.

«Όλα αυτά είναι αθλιότητες που χαρακτηρίζουν τους εμπνευστές και τους εκτελεστές της» λέει στο CNN Greece o Δημ. Παπαγγελόπουλος φανερώνοντας τον τρόπο με τον οποίο θα κινηθεί από την Τετάρτη και μετά, όταν ανοίξει ο φάκελος στη Βουλή και παρουσιαστούν όλα τα στοιχεία.

ροη ειδησεων