Αρχική Πολιτική Άδωνις: «Μνημείο του άγνωστου επιχειρηματία» στην Ελλάδα

Άδωνις: «Μνημείο του άγνωστου επιχειρηματία» στην Ελλάδα

Είμαστε μία κυβέρνηση φιλική προς τις επιχειρήσεις και θέλουμε οι επιχειρηματίες να κερδίζουν, υπογράμμισε ο υπουργός Άδωνις Γεωργιάδης, από την Θεσσαλονίκη

Για την ύπαρξη πραγματικού και τεράστιου επενδυτικού ενδιαφέροντος από ξένους επενδυτές, που έχει αρχίσει να μετουσιώνεται σε πράξη και «θα φέρει τους επόμενους μήνες ένα μέλλον που ούτε και εμείς οι ίδιοι είχαμε φανταστεί», έκανε λόγο ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, από το βήμα του γεύματος που διοργανώνει το Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της Γ.Σ. της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων.

Ο κ. Γεωργιάδης, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, τόνισε ότι τα Επιμελητήρια αποτελούν τον πιο ουσιαστικό συνεργάτη του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων για να μπορέσουμε να μάθουμε τι συμβαίνει στην αγορά.

«Εδώ είμαστε για να μπορέσουμε να λύσουμε όσα περισσότερα προβλήματα μπορούμε. Για το νομοσχέδιο, που περιέχει ρυθμίσεις και για τα Επιμελητήρια και το ΓΕΜΗ θα ξεκινήσει η δημόσια διαβούλευση τις επόμενες ημέρες», υπογράμμισε.

Φωτογραφία αρχείου

ροη ειδησεων