Αρχική Πολιτική "Αλλάζουμε την κ. Θάνου για ένα και μόνο λόγο: γιατί είναι ΣΥΡΙΖΑ....

«Αλλάζουμε την κ. Θάνου για ένα και μόνο λόγο: γιατί είναι ΣΥΡΙΖΑ. Τελεία και παύλα»

Στην υπόθεση της Επιτροπής Ανταγωνισμού και στην αντικατάσταση της κυρίας Θάνου, αναφέρθηκε ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, τονίζοντας ότι «η κ. Θάνου αντικαθίσταται γιατί είναι ΣΥΡΙΖΑ. Τελεία και Παύλα».

Εμείς προχωράμε τη διαδικασία αντικατάστασης της και σήμερα θα ανακοινώσω τα ονόματα, την Τρίτη έχουμε ορίσει στην επιτροπή θεσμών και διαφάνειας, στη Βουλή,την ακρόαση αυτών των ανθρώπων και την Τετάρτη στις 10π.μ έχουμε υπουργικό συμβούλιο και θα αλλάξει η επικεφαλής της Επιτροπής Ανταγωνισμού, συμπλήρωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

«Ο στόχος των επιλογών μας είναι να μην υπάρχει αμφιβολία σε κανέναν ότι η επιτροπή ανταγωνισμού θα είναι θεσμός διχασμού.

Το πρόσωπο που θα οριστεί επικεφαλής της επιτροπής θα είναι Έλληνας τεχνοκράτης από το εξωτερικό, με εξειδικευμένη γνώση διεθνούς κύρους και έχω την εντύπωση ότι οι επιλογές μου είναι τόσο άρτιες και άψογες που θα τύχουν καί της πλήρους αποδοχής της ευρωπαϊκής επιτροπής».

«Η κ. Θάνου και οι ερμηνείες της μπορούν να κριθούν στα δικαστήρια. Η ευρωπαϊκή επιτροπή είναι σε απόλυτη συνεργασία με τις ελληνικές αρχές.»

ροη ειδησεων