Αρχική Πολιτική "Στη ΝΔ θέλουμε και στελέχη του ΣΕΒ στην κυβέρνηση"

«Στη ΝΔ θέλουμε και στελέχη του ΣΕΒ στην κυβέρνηση»

Κυνική παραδοχή του βουλευτή της Ν.Δ. Βασίλη Οικονόμου ότι η Ν.Δ. θέλει στελέχη του ΣΕΒ στην κυβέρνηση. Μιλώντας παράλληλα και για «έωλες κατηγορίες» και «γκαιμπελισμού» αποδέχθηκε ωστόσο ότι μέλη του ΣΕΒ μπορούν να συμμετέχουν στην κυβέρνηση και αυτό είναι απόλυτα αποδεκτό από μια κυβέρνηση της Ν.Δ. και του Κ. Μητσοτάκη

Ο κ. Οικονόμου στην ΕΡΤ απάντησε στο θέμα αυτό με απόλυτο κυνισμό ότι δεν βρίσκει τίποτα το μεμπτό λέγοντας μάλιστα: «Εμείς θέλουμε και στελέχη του ΣΕΒ μέσα στην κυβέρνηση».

«Είναι έωλη η κατηγορία του ΣΥΡΙΖΑ ότι είναι κάποιος από τον ΣΕΒ. Είναι ανοησία πρώτου μεγέθους. Στελέχη της ελεύθερης αγοράς, του ιδιωτικού τομέα δεν μπορούν να είναι σε ένα κυβερνητικό σχήμα. Ο ιδιωτικός τομέας έχει και το ΣΕΒ μέσα».

«Λέει το Σύνταγμα πουθενά ότι απαγορεύεται;» αναρωτήθηκε και συνέχισε:

«Το πολιτικό στοιχείο είναι αυτό που καθορίζει την πολιτική και την πορεία κάθε κόμματος και αυτό που θέλουμε να εφαρμόσουμε εμείς θέλει μέσα στελέχη και από τον ΣΕΒ. Όσο και να φαίνεται περίεργο σε κάποιους».

«Η κυβέρνηση είναι του Κυρ. Μητσοτάκη. Είναι της Ν.Δ. Οτιδήποτε άλλο είναι παραδόπιστο και πραγματικά εξωφρενικό επειδή κάποιος εκ των 50 στελεχών της κυβερνήσεως προερχόταν από ένα χώρο. Αυτά είναι για να δημιουργούνται εντυπώσεις, κλασικές μέθοδοι γκαιμπελισμού».

ροη ειδησεων