Αρχική Πολιτική Μείζον πολιτικό ζήτημα, ο σύμβουλος του Μητσοτάκη φέρεται να συναντήθηκε με τον...

Μείζον πολιτικό ζήτημα, ο σύμβουλος του Μητσοτάκη φέρεται να συναντήθηκε με τον Φρουζή

Μείζον πολιτικό ζήτημα προκύπτει από την αποκάλυψη του newsbreak.gr για τετ α τετ του πρώην ισχυρού άνδρα της Novartis Κωνσταντίνου Φρουζή με τον δημοσιογράφο μέλος της «γαλάζιας» ομάδας επικοινωνίας της ΝΔ Μπάμπη Παπαπαναγιώτου, ο οποίος προαλείφεται και για διευθυντής του ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Στο δημοσίευμα παρουσιάζονται δυο φωτογραφίες από τη συνάντηση Φρουζή-Παπαπαναγιώτου σε καφέ της πλατείας Κολωνακίου.

Το Documento επικοινώνησε με το διευθυντή του newsbreak.gr Νίκο Ελευθερόγλου και πρώην διευθυντή του γραφείου Τύπου της ΝΔ επί Κώστα Καραμανλή, ο οποίος ανέφερε ότι η φωτογραφία του newsbreak.gr, τραβήχτηκε σήμερα Πέμπτη το μεσημέρι, καθώς επίσης και ότι το μαγαζί που έγινε η συνάντηση είναι το γνωστό καφέ Βιβλιοθήκη.

Στη συνέχεια επικοινωνήσαμε με τον Μπάμπη Παπαπαναγιώτου, σύμβουλο επικοινωνίας του πρωθυπουργού, ο οποίος επιβεβαίωσε στο Documento τη συνάντηση που είχε με τον κ. Φρουζή και υποστήριξε ότι ««συναντήθηκα τυχαία μαζί του και κάτσαμε λίγα λεπτά μαζί». Στην ερώτηση αν γνωρίζονται και αν έχουν ξαναμιλήσει, ο κ. Παπαπαναγιώτου απάντησε ότι «έχουμε μια πολύ επιφανειακή σχέση. Δεν γνωριζόμαστε, έχουμε κάποια σχέση, γνωρίζω ποιος είναι και αυτός γνωρίζει ποιος είμαι».

Πηγή φωτογραφιών: newsbreak.gr

ροη ειδησεων