Αρχική Πολιτική Βερναρδάκης: Να είμαστε έτοιμοι για μια θετική έκπληξη

Βερναρδάκης: Να είμαστε έτοιμοι για μια θετική έκπληξη

Το γεγονός ότι ο Κ. Μητσοτάκης δεν έχει περιχαρακώσει την πολιτική του πρόταση για το τι θα κάνει είναι αυτό που επιτρέπει στις διάσπαρτες ακραία νεοφιλελεύθερες φωνές να αυτονομούνται. Στην πραγματικότητα προδίδουν πλευρές της διαφαινόμενης πολιτικής που θα ακολουθήσει εάν γίνει κυβέρνηση η ΝΔ, είπε ο κ. Βερναρδάκης αναφερόμενος στα όσα είδαν χτες το φως της δημοσιότητας για τα περί πιστοληπτικής γραμμής.

Σημείωσε μάλιστα ότι για την πιστοληπτική γραμμή «έχει μιλήσει ο Στουρνάρας, έχουν μιλήσει και άλλοι παράγοντες της ΝΔ, μιλάει τώρα και ένας υποψήφιος βουλευτής που έχει παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στην διαμόρφωση του επικοινωνιακού πεδίου τα προηγούμενα χρόνια, με πολύ καλές σχέσεις με τον τραπεζικό τομέα … μπορούμε λοιπόν να πούμε ότι εκφράζονται απόψεις ευρύτερες που ξεκινούν από τάσεις του τραπεζικού συστήματος και του οικονομικού συμπλέγματος, όπως π.χ. του ΣΕΒ».

«Υπάρχουν πράγματα που λέγονται και πράγματα που δεν λέγονται ή υπονοούνται … το πρόγραμμα της λιτότητας της ΝΔ είναι εμφανές, η σύγκλισή της τις απόψεις του ΔΝΤ στην φάση των διαπραγματεύσεων επίσης … κατά συνέπεια τώρα που πηγαίνουμε σε εκλογές επιχειρείται να μην δοθεί έμφαση σε αυτή την ταύτιση», όπως σημείωσε.

Ο κ. Βερναρδάκης αναφέρθηκε στην προεκλογική προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ να κάνει κάθε ζήτημα προσωπικό, «να το καταλάβει ο κάθε πολίτης στο επίπεδο των προσωπικών του οικονομικών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων … νομίζω ότι το έχουμε καταφέρει», όπως εκτίμησε και «μπορεί να αποτυπωθεί και στην κάλπη την Κυριακή. Να είμαστε επομένως έτοιμοι για μία θετική έκπληξη».

Με πληροφορίες από το Κόκκινο

ροη ειδησεων