Αρχική Πολιτική Σεβαστάκης: Όποτε ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε τίμια απεύθυνση κέρδισε

Σεβαστάκης: Όποτε ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε τίμια απεύθυνση κέρδισε

Τα λάθη του ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές εντόπισε ο Δημήτρης Σεβαστάκης ο οποίος πρότεινε τρόπους έτσι ώστε αυτά να αποφευχθούν.

Ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε λάθος διαχείριση της ήττας, όπως έκανε και λάθος εκτίμηση για το αποτέλεσμα των ευρω-εκλογών” δήλωσε στο ραδιόφωνο News24/7 στους 88,6 ο Δημήτρης Σεβαστάκης.

Ο βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος είπε ότι υπο-εκτιμήθηκε από την Κουμουνδούρου η διαφορά με τη ΝΔ και πρόσθεσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ “δεν πήγε πόρτα-πόρτα όπως οι άλλες παρατάξεις”.

Ζήτησε κινητοποίηση με στόχο να αυξηθούν οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ. “Πρέπει να μιλήσεις τίμια στον κόσμο, να τον κοιτάξεις στα μάτια και να του πεις αυτό μπόρεσα να κάνω” συνέχισε, εκτιμώντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ένα ισχυρό μερίδιο στην κοινωνία.

“Όποτε ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε τίμια απεύθυνση κέρδισε” σημείωσε χαρακτηριστικά. Μίλησε για ευφυέστατη στρατηγική της ΝΔ καθώς και για τον καλύτερο οργανωτικό μηχανισμό που διαθέτει. Σε σχέση με το εμπάργκο στον ΣΚΑΪ, είπε ότι είναι άλλο να αποφεύγεις μια εκπομπή για λόγους αισθητικής και άλλο το εν όλω εμπάργκο.

ροη ειδησεων