Αρχική Πολιτική "Ο Μητσοτάκης θέλει μια κοινωνία λύκων"

«Ο Μητσοτάκης θέλει μια κοινωνία λύκων»

«Ο Μητσοτάκης θέλει μια κοινωνία λύκων. Αυτά που λέει ότι θα κάνει θα μας οδηγήσουν σε μια νέα οικονομική κρίση, για αυτό και οι απέξω ηχούν τα τύμπανα του πολέμου» δήλωσε στο ρ/σ Στο Κόκκινο, ο πολιτικός επιστήμονας Μενέλαος Γκίβαλος.

Οι απέξω προετοιμάζουν νέες πολιτικές λιτότητας γιατί έρχεται ο άνθρωπός τους, έτσι ώστε να ξαναγυρίσουν στη χώρα ως επόπτες αφού θα έχουν εξασφαλίσει τους χειραγωγουμενους πολιτικούς. Χειραγωγουμενους και από τους έξω και από την διαπλοκή.

Στις ευρωεκλογές υπήρξε ένα φαινόμενο που συναντήσαμε για πρώτη φορά. Πέραν της κόπωσης μετά από μια οκταετία φορολογικών μέτρων και από μια παράταση των μνημονίων, ακόμα και αν ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε προσπάθειες που ήταν επιτυχείς και την ξεπέρασε την λιτότητα , υπήρξε μια συσσωρευμενη κόπωση, μια συσσωρευμένη διαμαρτυρία.

Αυτή η κόπωση και η διαμαρτυρία επιτάθηκε από την διαρκή απαξίωση την οποία επέβαλαν τα μνημονιακά ΜΜΕ. Υπάρχει μια προσπάθεια απαξίωσης της φυσιογνωμίας του ΣΥΡΙΖΑ μέσω και του ΑΝΤΙΣΥΡΙΖΑ μετώπου και αυτό θα πρέπει να αντιμετωπισθεί με την αλήθεια και με την αποκάλυψη του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ και επιμένω θα πρέπει η προεκλογική εκστρατεία να δώσει τη δυνατότητα σε κάθε πολίτη, σε κάθε οικογένεια και σε κάθε κοινωνική – παραγωγική ομάδα να αναγνωρίσει τον εαυτό της μέσα στο πρόγραμμα.

Μέσα από την αλήθεια του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να διαλυθεί το νέφος του ΑΝΤΙΣΥΡΙΖΑ μετώπου

ροη ειδησεων