Αρχική Πολιτική O Μπογδάνος για τα «τανκς στην ΕΡΤ»: Απάντησα ηλιθιωδώς, ήταν και νύχτα...

O Μπογδάνος για τα «τανκς στην ΕΡΤ»: Απάντησα ηλιθιωδώς, ήταν και νύχτα…

«Τα μαζεύει» για το διαβόητο ποστ του στο Twitter περί «τανκς στην ΕΡΤ» ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Μπογδάνος, λίγο μετά την επισημοποίηση της υποψηφιότητάς του στην Α’ Αθηνών στα ψηφοδέλτια της ΝΔ.

O Κωνσταντίνος Μπογδάνος είχε συζήτηση με άλλο χρήστη του Twitter και όταν εκείνος του είπε ότι θέλει «ένα τανκς απέξω», ο δημοσιογράφος είχε γράψει «ψηφίστε σωστά και τό’χουμε», προκαλώντας αυστηρή δήλωση της εκπροσώπου της ΝΔ Μαρίας Σπυράκη.

Αυτή τη φορά, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο Κ. Μπογδάνος έκανε την αυτοκριτική του για το ποστ, λέγοντας: «Το σχόλιο που έκανα… εγώ απάντησα εντελώς εσφαλμένα, ηλιθιωδώς θα έλεγα, στη μέση της νύχτας, σε ένα tweet ενός πολύ υπόπτου προφίλ. Δεν είμαι καθόλου βέβαιος ότι ήταν πραγματικό προφίλ, μπορεί να ήταν και βαλτός».

Προσέθεσε, δε, ότι «το να μου βάζουν στο στόμα ότι φρονώ πως πρέπει να μπουν τα τανκς στην ΕΡΤ δεν είναι μόνο ψευδές, αλλά είναι και αήθες. Το είδα χθες να συμβαίνει και από τον κ. Μπαλάφα, τον κ. Βαρεμένο, ο οποίος έλεγε ότι ο Αδωνις Γεωργιάδης παίρνει χάπια… Με τους κυρίους αυτούς αν το συνεχίσουν μόνο δικαστικά μπορώ να το πάω».

Κατέληξε δε λέγοντας ότι «λυπάμαι πάρα πολύ για αυτό που είπα. Σε καμία περίπτωση δεν θέλω να δω τανκς στην ΕΡΤ, ούτε πουθενά».

ροη ειδησεων