Αρχική Πολιτική Αυτοδιοίκηση Οι δημοτικοί σύμβουλοι από όλα τα κόμματα στον Δήμο της Αθήνας

Οι δημοτικοί σύμβουλοι από όλα τα κόμματα στον Δήμο της Αθήνας

Νικητής του πρώτου γύρου για τη δημαρχία της Αθήνας αναδείχθηκε ο Κώστας Μπακογιάννης, με ποσοστό 42,65%. Στο 100% της ενσωμάτωσης, στον δεύτερο γύρο θα είναι με τον Νάσο Ηλιόπουλο, ο οποίος συγκέντρωσε ποσοστό 16,98%. Κώστας Μπακογιάννης και Νάσος Ηλιόπουλος θα αναμετρηθούν στον β’ γύρο για τον δήμο της Αθήνας.

Ο Κώστας Μπακογιάννης βρίσκεται μπροστά στον πρώτο γύρο των δημοτικών συμβούλων και εξασφαλίζει 21 δημοτικούς συμβούλους.

Οι δημοτικοί σύμβουλοι που φαίνεται να εκλέγονται, στο 99,05% της ενσωμάτωσης των σταυρών, με τον Κώστα Μπακογιάννη και την παράταξη «Αθήνα Ψηλά» είναι: Αλεξία Έβερτ Αλβέρτη, Χρήστος Τεντόμας, Νικόλαος Αβραμίδης, Κατερίνα Γκαγκακη Δημητριάδου, Νικόλας Βαφειάδης, Μανώλης Καλαμπόκας, Άννα Ροκόφυλλου, Ελευθέριος Σκιαδάς, Βασίλης Φοίβος Αξιώτης, Γρηγόρης Λέων, Γεώργιος Αποστολόπουλος, Βασίλειος Κορομάντζος, Πόπη Δομάζου, Νίκη Αραμπατζή, Δήμητρα Ίνες Αγγελή Λυκούδη, Γιούρκας Σεϊταρίδης, Αικατερίνη Κατριβάνου, Νικόλαος Μακρόπουλος, Μελίνα Δασκαλάκη, Σάκης Κολλάτος, Σεραφίνα Αβραμίδου.

Με την «Ανοιχτή Πόλη» του Νάσου Ηλιόπουλου, δημοτικοί σύμβουλοι εκλέγονται οι: Αξελός Ρήγας, Αλεβυζάκη Δέσποινα, Αλεξίου Κωνσταντίνος, Αγανίδης Δημήτριος, Γιαννοπούλου Ευθυμία, Αγγελάκος Κυριάκος, Βαβαγιάννη-Μαυρή Μαρία.

Με Παύλο Γερουλάνο και την «Αθήνα είσαι εσύ» εκλέγονται:

Μπέη-Καραμπότσου Ρωξάνη, Αποστολόπουλος Γεώργιος, Αγγελόπουλος Βασίλειος, Μπρούλιας Γεώργιος, Γιαννοπούλου Καλλιόπη (Πόπη).
Η «Ελληνική Αυγή για την Αθήνα» του Ηλία Κασιδιάρη εκλέγει τους: Αϊβατίδης Αθανάσιος, Γκλέτσος Κωνσταντίνος, Μιχαλολιάκου Ουρανία, Βελέντζα Δήμητρα.

Τέσσερις δημοτικούς συμβούλους εκλέγει η «Λαϊκή Συσπείρωση Αθήνας» του Νίκου Σοφιανού: Λάμπρου Στυλιανός, Βουρδούμπας Χαράλαμπος, Παναγή Παρασκευή (Βούλα).

Δημοτικοί σύμβουλοι εκλέγονται επίσης ο Καραμπελιάς Γιώργος με την παράταξη «Αθήνα για την Αθήνα», ο Γιώργος Βουλγαράκης από την «Αθήνα και πάλι Αθήνα», ο Βασίλης Καπερνάρος με την παράταξη «Αθήνα το σπίτι μας», ενώ με την παράταξη «ΑΝΤΑΡΣΙΑ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ» ο Πέτρος Κωνσταντίνου.
Τέλος, εκλέγεται δημοτική σύμβουλος με την παράταξη «Αντικαπιταλιστική Ανατροπή στην Αθήνα Ανταρσία σε κυβέρνηση — ΕΕ- Κεφάλαιο», η Ντίνα Ρέππα.

ροη ειδησεων