Αρχική Πολιτική Χαρίτσης: Ο κρατικός μηχανισμός ανταποκρίθηκε σε ιδιαίτερα απαιτητικές διαδικασίες

Χαρίτσης: Ο κρατικός μηχανισμός ανταποκρίθηκε σε ιδιαίτερα απαιτητικές διαδικασίες

Δήλωση του Υπουργού Εσωτερικών Αλέξη Χαρίτση

Εκατομμύρια συμπολίτες μας προσήλθαν στις κάλπες συμμετέχοντας στην πιο σύνθετη, στην πιο απαιτητική εκλογική διαδικασία που κλήθηκε ποτέ να διοργανώσει το ελληνικό κράτος.

Για πρώτη φορά οι ελληνες πολίτες κλήθηκαν να ψηφίσουν σε 4 κάλπες ταυτόχρονα και μάλιστα όλες με σταυρό, γεγονός που κατέστησε απαραίτητες σημαντικές οργανωτικές καινοτομίες.

Για τον σκοπό αυτό εργαστήκαμε σκληρά εδώ και μήνες στο ΥΠΕΣ σε άριστη συνεργασία με την Τ.Α ,με τις δικαστικές αρχές, με τους δικηγορικούς συλλόγους και το σύνολο του διοικητικού οργανισμού της χώρας και φέραμε σε πέρας με άρτιο τρόπο αυτή την κορυφαία δημοκρατική διαδικασία

Τα όποια τυχόν προβλήματα προέκυψαν σε κάποια τμήματα αντιμετωπίστηκαν έγκαιρα, χάριν στην ωριμότητα και την κατανόηση που επέδειξαν οι πολίτες τους οποίους αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω και δημοσίως.

Η άριστη ανταπόκριση όλων των στελεχών της δημόσιας διοίκησης μας επιτρέπει να αισιοδοξούμε ότι ο μηχανισμός είναι σε θέση να ανταπεξέρθει και στο μέλλον σε αντίστοιχες αποιτητικές διαδικασίες, σε σύνθετα εγχειρήματα σε αντιστοιχία πάντα στην υπηρεσία των πολιτών και της δημοκρατίας.

Θέλω να ευχαριστήσω  δημόσια τους δεκάδες χιλιάδες αντιπροσώπους της δικαστικής αρχής που αυτή την ώρα κάνουν καταμέτρηση, τα μέλη των εφορευτικών επιτροπών, τους εργαζόμενους στην Τ.Α. , στα δικαστήρια της χώρας, στα Σώματα Ασφαλείας και πάνω από όλα τα υπηρεσιακά στελέχη του ΥΠΕΣ, τον Γ.Γ. και τους συνεργάτες μου που για μια ακόμη φορά εργάστηκαν σκληρά και με ευσυνειδησία»

ροη ειδησεων