Αρχική Πολιτική Κουντουρά: Είναι θλιβερή η προσπάθεια στοχοποίησής μου

Κουντουρά: Είναι θλιβερή η προσπάθεια στοχοποίησής μου

Στην κατηγορηματική διάψευση των ισχυρισμών του Πάνου Καμμένου, ότι ως υπουργός Τουρισμού πλήρωνε εταιρείες δημοσκοπήσεων με κονδύλια του Υπουργείου, προχώρησε η Έλενα Κουντουρά μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα της ΕΡΤ.

  • Σχετικά με τις επί προσωπικού επιθέσεις από τον Πάνο Καμμένο

Έχω συνηθίσει σ’ αυτές τις προσβολές, με έχουν στοχοποιήσει. Πρέπει να πω και όλοι γνωρίζουν ότι το Υπουργείο Τουρισμού δεν έχει χρήματα για να δίνει σε εταιρείες δημοσκοπήσεων. Το υπ.Τουρισμού δεν δίνει χρήματα, πέρα από τις πάγιες ανάγκες του. Ο Εθνικός Οργανισμός Τουρισμού, που είναι ο εθνικός φορέας προβολής και προώθησης, έχει ένα πάρα πολύ μικρό προυπολογιμό.

Όλες μας οι συμβάσεις, όλη μας η προβολή βγαίνει στη Διαύγεια, εγκρίνεται από το Διοικητικό Συμβούλιο και όλα ελέγχονται από το Ελεγκτικό Συνέδριο, τουλάχιστον από την ημέρα που εγώ ανέλαβα δεν είχαμε την οικονομική δυνατότητα για να χαράξουμε καλύτερη προβολή, παρόλο που θα το θέλαμε.

Με ενημέρωσαν από τον ΕΟΤ ότι το 2016 αμέσως μετά την προσφυγική κρίση, ότι έγινε μια μικρή ποιοτική έρευνα για να δούμε εάν οι τουρίστες είναι ικανοποιημένοι. Ήταν η μοναδική έρευνα που μπορέσαμε να κάνουμε. Καμία άλλη, δεν είχαμε καμία άλλη δυνατότητα…Είναι θλιβερό να προσπαθούν οι πολιτικοί μου αντίπαλοι με τέτοια λάσπη να πλήξουν το πρόσωπό μου

 

ροη ειδησεων