Αρχική Αθλητισμός Από 120 προσκλήσεις ΠΑΟΚ και ΑΕΚ στον τελικό

Από 120 προσκλήσεις ΠΑΟΚ και ΑΕΚ στον τελικό

Όπως αποφασίστηκε στη σύσκεψη, οι δύο φιναλίστ του τελικού του Κυπέλλου θα πάρουν από 120 προσκλήσεις. Η ΕΠΟ από τη μεριά της θα πάρει 400 προσκλήσεις, ενώ 200 θα μοιραστούν για τους συγγενείς των ποδοσφαιριστών.

Το μεσημέρι της Τρίτης συναντήθηκαν όλοι οι εμπλεκόμενοι για να αποφασιστεί ο ακριβής αριθμός των προσκλήσεων για τον τελικό του Κυπέλλου, μετά την απόφαση που πήρε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, ώστε να μην εκδοθούν εισιτήρια για τους οπαδούς των δύο ομάδων.

Στη σύσκεψη εκτός των ΠΑΟΚ και ΑΕΚ το «παρών» έδωσαν ο Πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος, η Αστυνομία και άνθρωποι του ΟΑΚΑ, ενώ απουσίαζε αυτή τη φορά ο Πετρ Φούσεκ από την πλευρά της FIFA.

Αυτό που αποφασίστηκε είναι οι δύο ομάδες να πάρουν μόνο από 120 προσκλήσεις η κάθε μία, ενώ η ΕΠΟ θα λάβει 400 προσκλήσεις για τις δικές της ανάγκες. Επιπλέον ΠΑΟΚ και ΑΕΚ θα μοιραστούν άλλες 200 προσκλήσεις (100 και 100 η κάθε ομάδα) για τους συγγενείς των ποδοσφαιριστών. Συνολικά, δηλαδή, οι προσκλήσεις που θα εκδοθούν για τον τελικό του Σαββάτου θα είναι 840.

Οι άνθρωποι που θα πάρουν τις προσκλήσεις από τη μεριά του ΠΑΟΚ θα καθίσουν στη θύρα 23, ενώ εκείνοι από την πλευρά της ΑΕΚ στη θύρα 31.

Τόσο ο ΠΑΟΚ, όσο και η ΑΕΚ επιθυμούσαν παραπάνω αριθμό προσκλήσεων, αλλά η ΕΠΟ έκρινε ότι αυτή είναι η απόφασή της προκειμένου να γίνει σεβαστό το κεκλεισμένων των θυρών για τον τελικό. Μάλιστα, η Αστυνομία είχε ζητήσει ακόμα λιγότερες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από την πλευρά του ΠΑΟΚ, ο Μάκης Γκαγκάτσης επανέλαβε ότι ο τελικός γίνεται στην έδρα της ΑΕΚ, με την Αγγελική Αρκάδη από τη μεριά της Ένωσης να τονίζει ότι «χρησιμοποιούμε το ΟΑΚΑ σαν έδρα μας μεν αλλά η έδρα μας είναι η Νέα Φιλαδέλφεια και όχι το ΟΑΚΑ. Το ΟΑΚΑ δεν ήταν ποτέ έδρα της ΑΕΚ και δεν θα γίνει ποτέ».

ροη ειδησεων