Αρχική Πολιτική Αυτοδιοίκηση Χρήστος Γιαννούλης: Θα σηκώσουμε το βάρος της πρότασή μας για το μέλλον

Χρήστος Γιαννούλης: Θα σηκώσουμε το βάρος της πρότασή μας για το μέλλον

«Αξιακή μας υποχρέωση είναι να αποκαταστήσουμε την αξιοπιστία γιατί όλοι αναρωτιούνται “τι από αυτό θα γίνει, πώς θα γίνει, ποιος θα έχει την ευθύνη”. Οι άνθρωποι θέλουν να ακούν με ειλικρίνεια καθαρές κουβέντες» δήλωσε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Χρήστος Γιαννούλης.

Όπως είπε μιλώντας στο OPEN, ο συνδυασμός “Κοιτάμε Μπροστά” θέλει να αποδείξει ότι δεν συντίθεται από επαγγελματίες πολιτικούς. «Δεν έχουμε υποχρεώσεις με κανέναν από το παρελθόν, δε δημιουργούμε υποχρεώσεις και για το μέλλον. Δεν είμαστε επαγγελματίες επειδή δεν έχουμε ανοσία στην ασυνέπεια λόγων και έργων. Θα σηκώσουμε το βάρος της πρότασή μας για το μέλλον» σημείωσε.

Ο k. Γιαννούλης επισήμανε ότι αυτή τη στιγμή η επικαιρότητα διέπεται από ένα πάρα πολύ μεγάλο φορτίο παραπληροφόρησης ή κακής πληροφόρησης. «Δε ξέρω αν γίνεται με δόλο. Ακούς τα πιο απίθανα πράγματα, πρέπει να αποδεικνύεις διαρκώς ότι δεν είσαι ελέφαντας» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα υπογράμμισε ότι η «Κεντρική Μακεδονία έχει πάρα πολλά στοιχήματα για το μέλλον και εμείς δεν μπορούμε να μπούμε σε μία αδιέξοδη αντιπαράθεση, σε μία επικοινωνιακή φούσκα, δηλαδή τον κύριο Τζιτζικώστα, που κρατάει 9 χρόνια και να παραβλέψουμε το μέλλον».

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας αναφέρθηκε στην επίσκεψή του στις φυλακές Διαβατών, στο σχολείο δεύτερης ευκαιρίας και στο κέντρο του ΚΕΘΕΑ για εξαρτημένους κρατούμενος από ουσίες.

«Δεν έχει πάει κανείς ένα βιβλίο, δεν έχει πάει να πει μία καλησπέρα. Ένας που πήγε, ο προκάτοχος του σημερινού περιφερειάρχη, εκνευρίστηκε γιατί δεν του έδωσαν το λόγο και έφυγε. Ξέρετε τι ελπίδα υπάρχει εκεί μέσα; Όταν σου λένε άνθρωποι 50 χρονών ότι μπαίνουν στο σχολείο, θα βγουν και θα κατακτήσουν και πάλι τη ζωή τους; Αυτό είναι ανεξάντλητη δυναμική που γίνεται και με την αυτοδιοίκηση παρούσα» τόνισε.

Πηγηavgi.gr

ροη ειδησεων