Αρχική Πολιτική Παπαδημούλης: Να τον χαίρονται στη Νέα Δημοκρατία τον δήμαρχο Καλαμάτας

Παπαδημούλης: Να τον χαίρονται στη Νέα Δημοκρατία τον δήμαρχο Καλαμάτας

«Ο Δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας, που έκανε χθες τη θλιβερή δήλωση πως ο ‘’σαϊτοπόλεμος’’ πρέπει να συνεχιστεί, ‘’γιατί είναι στο DNA των Μεσσήνιων’’, είναι μεταξύ των 50 ‘’αρίστων’’, που υπέγραψαν για την υποψηφιότητα του Κυρ. Μητσοτάκη για την Προεδρία της ΝΔ. Να τον χαίρονται…».

Με αυτήν την οργισμένη ανάρτηση, ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Δημήτρης Παπαδημούλης, καυτηριάζει τις προκλητικές δηλώσεις του δημάρχου Καλαμάτας, Παναγιώτη Νίκα, μετά από τον θάνατο του εικονολήπτη Κώστα Θεοδωρακάκη από αυτοσχέδιο βεγγαλικό.

Οργή Αντώναρου Να του ρίξουν όλοι μαύρο στην κάλπη

Έντονη ήταν η αντίδραση και του Ευάγγελου Αντώναρου μετά τη δήλωση του δήμαρχου Καλαμάτας Παναγιώτη Νίκα, πως το έθιμο του σαϊτοπόλεμου δεν θα απαγορευθεί.

Η συγκεκριμένη δήλωση, λίγο μετά τον τραγικό θάνατο του εικονολήπτη Κώστα Θεοδωρακάκη, έχει προκαλέσει σωρεία αντιδράσεων.

Ο Ευάγγελος Αντώναρος έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

“Μαθαίνω από διάφορες πηγές ότι στη Πελοποννησο — ακόμη και στη Μεσσηνία — έχει δημιουργηθεί σαλος από τη δήλωση του δημαρχου Καλαμάτας που ειναι υποψήφιος περιφερειάρχης με τη ΝΔ. Ο δε εν λόγω κυριούλης ούτε που διανοείται νσ ανασκευασει τη δήλωση του….Τα αποτελεσματα θα τα δει στη κάλπη σε τέσσερις εβδομάδες. Εγώ πάντως καλώ όλους τους φίλους μου να του ρίξουν μαυρο στη κάλπη!”

Διαβάστε ακόμα:

Παππάς: Να μπει ένα τέλος στο θανατηφόρο έθιμο του σαϊτοπόλεμου

«Ας χαθούν καλύτερα κάποιες ψήφοι, παρά να χαθούν κι άλλες ζωές!»

ροη ειδησεων