Αρχική Κοινωνία Παρούσα στη δίκη της Χρυσής Αυγής η Μπέτυ Μπαζιάνα (εικόνες)

Παρούσα στη δίκη της Χρυσής Αυγής η Μπέτυ Μπαζιάνα (εικόνες)

Η Μπέτυ Μπαζιάνα βρέθηκε σήμερα Παρασκευή στη δικαστική αίθουσα των γυναικείων φυλακών Κορυδαλλού, όπου διεξάγεται η δίκη της Χρυσής Αυγής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κ. Μπαζιανα κάθισε στο ακροατήριο και παρακολούθησε τη διαδικασία της δίκης που βρίσκεται στη φάση των καταθέσεων των μαρτύρων υπεράσπισης, οδεύοντας προς την ολοκλήρωσή τους.

Η σύντροφος του πρωθυπουργού επέλεξε να παραβρεθεί στο ακροατήριο μιας από τις πιο σημαντικές πολιτικές δίκες στη χώρα μας, μετά τη μεταπολίτευση.

Η χρονική συγκυρία της παρουσίας της κ. Μπαζιάνα στη δίκη κάθε άλλο παρά τυχαία μπορεί να χαρακτηριστεί. Και αυτό, διότι αυτές τις μέρες συμπληρώνονται 4 χρόνια από την έναρξη της δίκης της Χρυσής Αυγής (που δικάζεται ως εγκληματική οργάνωση) και 52 χρόνια από το απριλιανό πραξικόπημα.

Η κ. Μπαζιάνα παρακολούθησε τη σημερινή ακροαματική διαδικασία, στα διαλείμματα της οποίας συνομίλησε με εκπροσώπους φορέων και πολίτες που παρακολούθησαν τη δίκη και αναμένουν με μεγάλο ενδιαφέρον την απόφασή της.

Η σύντροφος του πρωθυπουργού έφτασε πρώτη στην αίθουσα της δίκης, στις 9:15 π.μ., συνοδευόμενη από μέλη της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ και πήρε θέση στα έδρανα του κοινού. Λίγη ώρα αργότερα μπήκε στην αίθουσα η Μάγδα Φύσσα, στην οποία εξέφρασε την αμέριστη συμπαράστασή της.

ροη ειδησεων