Αρχική Κοινωνία Κέντρο υποστήριξης της κοινωνικής επιχειρηματικότητας στην Θεσσαλονίκη

Κέντρο υποστήριξης της κοινωνικής επιχειρηματικότητας στην Θεσσαλονίκη

Κέντρο υποστήριξης της κοινωνικής επιχειρηματικότητας δημιουργήθηκε στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και παρέχει ενημέρωση για την κοινωνική επιχειρηματικότητα, και πληροφόρηση για το πώς μια κοινωνική επιχείρηση μπορεί να είναι πιο βιώσιμη.

«Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας έχει αναλάβει την υποστήριξη του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης στο έργο αυτό από το πρόγραμμα Ελλάδα – Βουλγαρία, για να υποστηρίξει τους φορείς της κοινωνικής οικονομίας να συνάψουν συμφωνίες, να αναπτυχθούν περαιτέρω οι (ήδη υφιστάμενοι) φορείς κοινωνικής οικονομίας και να γίνουν νέοι» τόνισε ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Υποστήριξης Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Περιφέρειας, Κώστας Μιχαηλίδης.

Ο κ. Μιχαηλίδης μιλώντας σε φόρουμ συνεργασίας φορέων και επιχειρήσεων της κοινωνικής οικονομίας, επισήμανε ότι σκοπός είναι να παρουσιαστούν οι εμπειρίες των κοινωνικών επιχειρήσεων που λειτουργούν ήδη αλλά και οι υπηρεσίες και τα προϊόντα που προσφέρουν αυτές, προκειμένου στη συνέχεια να δοθεί ώθηση στον συγκεκριμένο κλάδο.

ροη ειδησεων