Αρχική Πολιτική «Κάποιοι που ενδεχομένως βούτηξαν το δάχτυλο στο μέλι, προσπαθούν να αποφύγουν τη...

«Κάποιοι που ενδεχομένως βούτηξαν το δάχτυλο στο μέλι, προσπαθούν να αποφύγουν τη δίκη»

«Έχουν τσεπώσει κάποιοι που τους είχαν ανατεθεί δημόσια αξιώματα, χρήματα που δε δικαιούνται;», διερωτάται σε ανάρτησή του στο Facebook ο Ευάγγελος Αντώναρος.

Στην ανάρτησή του ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος της κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή, αναφερόμενος στις εξελίξεις στην υπόθεση Novartis, επισημαίνει πως το ερώτημα για τους πολλούς είναι το παραπάνω.

Σημειώνει μάλιστα πως ο μέσος Έλληνας εξοργίζεται παρακολουθώντας τα «περί παραγραφής που πολυ-αναλύουν κάποιοι με βαρύγδουπο ύφος και ακαδημαϊκή αμετροέπεια».

Ολόκληρη η ανάρτηση του έχει ως εξής:

«Για τον μέσο Έλληνα πολίτη που δεν έχει σπουδάσει νομικά και δεν καταλαβαίνει από νομικά και δικηγορικά τερτίπια και τα παρεμφερή το ερώτημα είναι απλό:

ΕΧΟΥΝ ΤΣΕΠΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΑΝΑΤΕΘΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΞΙΩΜΑΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ;

Όλα τα άλλα περί παραγραφής κλπ. που πολυ-αναλύουν κάποιοι με βαρύγδουπο ύφος και ακαδημαϊκή αμετροέπεια τον μέσο Έλληνα δεν τον αφήνουν απλά αδιάφορο. ΤΟΝ ΕΞΟΡΓΙΖΟΥΝ. Γιατί υποπτεύεται αυτό που υποπτευόμαστε όλοι: Ότι κάποιοι που ενδεχομένως βούτηξαν το δάχτυλο στο μέλι προσπαθούν να αποφύγουν τη δίκη. Κι αυτό ακριβώς είναι που τους κάνει ένοχους στα μάτια των πολλών.

Ειδικά όταν η παραγραφή την οποία επικαλούνται έχει μίνι διάρκεια για τα πολιτικά πρόσωπα. Αντίθετα με όσα ισχύουν για όλους τους άλλους πολίτες…».

ροη ειδησεων