Αρχική Κοινωνία Καταγγελία ΠΑΜΕ για μπράβους στο συνέδριο ΓΣΕΕ

Καταγγελία ΠΑΜΕ για μπράβους στο συνέδριο ΓΣΕΕ

«Με την παρουσία αστυνομίας, με άμεσες απειλές, με τριπλή ζώνη face control και αρκετούς φουσκωτούς ακροβολισμένους σε κάθε χώρο περιμετρικά και μέσα στο ξενοδοχείο», διεξάγεται το 37 Συνέδριο της ΓΣΕΕ, σύμφωνα με καταγγελίες του ΠΑΜΕ, στο οποίο «επιχειρούν να νομιμοποιήσουν την εργοδοσία και τη νοθεία μέσα στα συνδικάτα».

«Η σαπίλα τους δε μπορεί να κρυφτεί όσα χρήματα κι αν σπαταλήσουν σε πεντάστερα-πολυτελή ξενοδοχεία, σε μπράβους και ανθρώπους της νύχτας», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

«Δεν κρύβεται ούτε με τις χορηγούμενες-πληρωμένες διαφημίσεις που σπέρνουν στο διαδίκτυο προκειμένου να κρύψουν τους εργοδότες, τους διευθυντές και τα ανύπαρκτα σωματεία που έχουν στις γραμμές τους», προστίθεται.

Το ΠΑΜΕ καλεί « τα σωματεία, τους εργαζόμενους και τους αντιπροσώπους του 37ου Συνεδρίου της ΓΣΕΕ στη σημερινή συγκέντρωση στη Ρόδο, στις 7μμ στην πλατεία Κύπρου και στην αυριανή κινητοποίηση στο ξενοδοχείο Rodos Palace».

«Έξω από τα σωματεία η εργοδοσία», καταλήγει η ανακοίνωση.

Από τις δηλώσεις των συνδικαλιστών της ΔΑΣ, μελών του ΔΣ της ΓΣΕΕ, έξω από το ξενοδοχείο όπου πραγματοποιείται το Συνέδριο της Συνομοσπονδίας:

 

ροη ειδησεων