Αρχική Απόψεις ΣΟΚ Ραγδαίες Εξελίξεις! ΔΕΝ απαγόρευσαν το "Μακεδονία ξακουστή" στις παρελάσεις

ΣΟΚ Ραγδαίες Εξελίξεις! ΔΕΝ απαγόρευσαν το “Μακεδονία ξακουστή” στις παρελάσεις

Τελικά δεν “άνοιξε ο Ασκός του Αιόλου” με τη γνωστή Συμφωνία των Πρεσπών των Τσίπρα-Κοτζιά και παρά τις ανησυχίες και τις προβλέψεις του Βασίλη Κικίλια, το “Μακεδονία ξακουστή” συνεχίζει να ακούγεται στις παρελάσεις που διεξάγονται σε όλη τη χώρα.

Να θυμίσουμε ότι ο τομεάρχης Εθνικής Αμυνας είχε δηλώσει στον ΣΚΑΪ ότι θα είναι στο Σύνταγμα και θα το τραγουδάει μόνος του, πράγμα που μάλλον δεν έγινε. Ισως λόγω αυτής της σοβαρής απειλής, η κυβέρνηση έκανε τελικά πίσω και επέτρεψε να παιανίζει το γνωστό εμβατήριο. Δεν είναι να παίζεις με αυτά τα πράγματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Βασίλης Κικίλιας δεν θα το βάλει κάτω και αύριο θα καταθέσει επερώτηση στη Βουλή για το γιατί δεν επιτράπηκε να παιχτεί το “Μην παραχαράσσετε την ιστορία“.

Θα πρέπει όμως να πούμε – εδώ τα λέμε όλα– ότι δεν είμαστε σίγουροι αν στα μουλωχτά απαγορεύτηκαν οι φάτνες διότι όπου και να γυρίσαμε το βλέμμα δεν είδαμε καμία. Επίσης με φρίκη διαπιστώσαμε ότι έχει ξεστολιστεί και το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην πλατεία Συντάγματος.  Ισως να φταίει ότι είναι τέλος Μαρτίου αλλά με τους συριζομοράλες και τους συριζομαδούρους ποτέ δεν ξέρει κανείς.

Με την ευκαιρία να πούμε ότι από όλους τους επισήμους που παραβρέθηκαν σήμερα στη Μητρόπολη της Αθήνας για τη Δοξολογία της επετείου της 25ης Μαρτίου, ΜΟΝΟ ο Νίκος Φίλης ήξερε και ψιθύριζε όλους τους ύμνους και τα τροπάρια της ημέρας. Ούτε ο Κικίλιας ούτε ο Γεωργιάδης της Ενωσης Κεντρώων, ούτε ο Κωστής Χατζηδάκης. Ούτε καν ο Κώστας Σκανδαλίδης που μάλιστα κοίταζε τον Φίλη με απορία και ύφος του στυλ “φάτε, ρε έναν αριστερό που θέλει και άνοιγμα στην κεντροαριστερά!“.

Να τα λέμε όλα, είπαμε!

Και του χρόνου!

ροη ειδησεων