Αρχική Πολιτική Συνεντεύξεις Μιχελογιαννάκης: Εκλογές τον Οκτώβρη

Μιχελογιαννάκης: Εκλογές τον Οκτώβρη

“Οι εκλογές θα γίνουν τον Οκτώβρη και θα είμαι υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ”, δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Μιχελογιαννάκης στον ΑΝΤ1

  • Για τις παρελάσεις

Το “Μακεδονία ξακουστή” είναι ένα εμβατήριο,ακούγεται και θα ακούγεται γιατί αντιπροσωπεύει τους αγώνες μας. Σκεφτείτε πόσοι Κρητικοί είναι στα νεκροταφεία της Μακεδονίας για την απελευθέρωση της Ελληνικής Μακεδονίας. Ακούστηκαν φωνές ότι το εμβατήριο αυτό είναι για τα Σκόπια. Δεν είναι για τα Σκόπια. Είναι για την Ελληνική Μακεδονία και τους αγώνες που έκαναν οι Έλληνες, το σύνθημα πρέπει να ακούγεται.

  • Για το Καστελόριζο

Έχουμε τα εξής δεδομένα: Δεν υπάρχει οριοθέτηση ΑΟΖ, στα δικαστήρια της Χάγης έχουμε πάει για την υφαλοκρηπίδα και όχι για την ΑΟΖ. Η Τουρκία προσπαθεί από το 2011 να διαχωρίσει την ανατ. Μεσόγειο από το Αιγαίο. Τότε δεν υπήρξαν αντιδράσεις από τις κυβερνήσεις, τώρα θα υπάρξουν, με αυτή την κυβέρνηση.

  • Για την Μ.Λοίζου

Από το 2012 ήταν γνωστή η ιστορία της και η επιτροπή που επιλέγει τα άτομα θα έπρεπε να ελέγξει καλύτερα.

  • Μετά από όσα λέτε θα είστε υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ όταν γίνουν εκλογές;

Και βέβαια θα είμαι, με την λογική ότι ορισμένα πράγματα σε ένα πολυσυλλεκτικό κόμμα πρέπει να φτιάξουν και νομίζω ότι ο κ. Τσίπρας έχει τη θέληση και τη διάθεση να μεταλλάξει το κόμμα σε μια πιο ορθολογική βάση.

  • Πότε θα γίνουν οι εκλογές;

Τον Οκτώβρη

 

 

 

 

ροη ειδησεων