Αρχική Πολιτική Συνεντεύξεις "Η ΝΔ καλύπτει πολιτικά τα καταδικασμένα για κακούργημα στελέχη της"

«Η ΝΔ καλύπτει πολιτικά τα καταδικασμένα για κακούργημα στελέχη της»

«Η πολιτική κάλυψη της ΝΔ στα στελέχη της που είτε έχουν καταδικαστεί είτε είναι υπό τον έλεγχο της Aρχής Καταπολέμησης της Απάτης, είναι εμφανής», δήλωσε  ο υπεύθυνος στρατηγικού σχεδιασμού του γραφείου του Πρωθυπουργού, Γιάννης Μπουρνούς, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Kontra Channel

H συνέντευξη

  • Σχετικά με τις παρελάσεις

Παρότι έχει γίνει μια προσπάθεια σημαντική και η Συμφωνία δεν προχώρησε σε κανένα στάδιό της εν κρυπτώ και έφτασε πριν την ψήφισή της να δημοσιευθεί σε εφημερίδες και να γίνει διάλογος στα ΜΜΕ, εκτιμώ ότι ένα μέρος του κόσμου έχει πέσει θύμα διαστρέβλωσης και παραπληροφόρησης, φυσικά με πολιτικό κίνητρο. Το πολιτικό αυτό κίνητρο όπως εμείς εκτιμήσαμε, ότι οι παρελάσεις θα χρησιμοποιηθούν ως ευκαιρία για να υπάρξουν, απ’ ότι έχουμε δει μέχρι τώρα πολύ περιορισμένες αντιδράσεις, δηλαδή στην παρέλαση της Αθήνας ήταν ελάχιστοι αυτοί που διαμαρτυρήθηκαν. Στην παρέλαση της Μελβούρνης ήταν οι γνωστοί οπαδοί της Χρυσής Αυγής που μέσω του facebook υποκινούσαν τους πολίτες σε αποδοκιμασίες εναντίον του εκπροσώπου του Ελληνικού Κοινοβουλίου και όχι εναντίον του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακούστηκε το γνωστό χρυσαυγίτικο σύνθημα «αλήτες, προδότες, πολιτικοί» και αν κάποιος παρατηρήσει τα βίντεο, του φώναζαν σαν να είναι κατηγορία για να τον βλάψουν δήθεν, το «φύγε από δω κομμουνιστή». Είναι φανερή η προέλευση όσων αντιδρούν με τέτοια συνθήματα, και γνωρίζουμε και τι επιδιώκουν να πετύχουν, αλλά είμαστε αισιόδοξοι ότι δεν θα το πετύχουν και ο κόσμος θα βλέπει σιγά- σιγά τα οφέλη της συμφωνίας.

  • Για το θέμα που προέκυψε με την Μυρσίνη Λοίζου

Υπάρχει ποιοτική διαφορά στο επίπεδο της ηθικής και στο επίπεδο της δικαιοσύνης σε ότι αφορά την υπόθεση της κ. Λοίζου με την υπόθεση Γεωργιάδη.

Αμέσως μόλις ενημερωθήκαμε για το ζήτημα της καταδίκης της κ. Λοίζου, απεσύρθη άμεσα η υποψηφιότητά της. Αλλά, στο σπίτι των κρεμασμένων να μιλάνε για σκοινί πάει πολύ. Το ότι η πράξη της κας Λοίζου είναι απεχθής είναι γεγονός, έχει ευθύνη γιατί όταν της έγινε η τιμητική πρόταση δεν το αποκάλυψε. Από κει και πέρα, υπήρχαν εναγκαλισμοί στελεχών της ΝΔ, του κ. Κυρανάκη,  με τον Γεωργιάδη τον άνθρωπο ο οποίος καταδικάστηκε για το κακούργημα της ασέλγειας εις βάρος ανηλίκων επί χρήμασι. Ταυτόχρονα, υπήρξε η κ. Α.Μ. Ασημακοπούλου, βουλευτής του ελληνικού κοινοβουλίου και υποψήφια ευρωβουλευτής της ΝΔ η οποία μάλιστα κατέθεσε ως μάρτυρας στη δίκη του καταδικασθέντα για ασέλγεια επ’ αμοιβή εις βάρος ανηλίκων. Αυτά δεν είναι ποιοτικά συγκρίσιμα ακόμη και με την απεχθή πράξη της κ. Λοίζου.

Επίσης υπάρχει και ο κ. Μαντούβαλος στέλεχος της ΝΔ, ο οποίος καταδικάστηκε από την δικαιοσύνη, επίσης υπάρχει ο έλεγχος της OLAF για τον υπεύθυνο της ΝΔ για τις ευρωεκλογές και νυν ευρωβουλευτή κ. Μανώλη Κεφαλογιάννη και για τον κ. Κύρτσο. Η πολιτική κάλυψη της ΝΔ στα στελέχη της που είτε έχουν καταδικαστεί είτε είναι υπό τον έλεγχο της Aρχής Καταπολέμησης της Απάτης, είναι εμφανής.

 

 

 

ροη ειδησεων