Αρχική Πολιτική Αυτοδιοίκηση Νοτοπούλου: Η Θεσσαλονίκη δεν μπορεί να γυρίσει πίσω (Video)

Νοτοπούλου: Η Θεσσαλονίκη δεν μπορεί να γυρίσει πίσω (Video)

«Ο κόσμος ξέρει ότι είμαστε οι μόνοι που έχουμε προτάσεις. Μπορούμε να πετύχουμε σε πάρα πολύ μεγάλο ποσοστό όλους τους στόχους σε βάθος πενταετίας», δήλωσε η υποψήφια δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κατερίνα Νοτοπούλου.

Όπως τόνισε μιλώντας στην ΕΡΤ1, η υποψηφιότητά της αποτελεί μια τεράστια πρόκληση – μιαν απαίτηση από τον ίδιο τον εαυτό της.

«Όταν τα χρόνια της ενήλικης ζωής μου παλεύω για την πόλη μου, είτε ήταν στα κινήματα και στους αγώνες, είτε σε θέσεις ευθύνης τα τελευταία τρία χρόνια, δεν θα μπορούσαμε να το αφήσουμε να πάει χαμένο», σημείωσε και συμπλήρωσε:

«Η Θεσσαλονίκη έχει υποφέρει πολύ από τις εποχές Ψωμιάδη και Παπαγεωργόπουλου. Ο ανθυποψήφιός μου, εκλεκτός της ΝΔ, είναι υπερασπιστής του Παπαγεωργόπουλου.  Το σύνθημά του στην κεντρική προεκλογική εκστρατεία ήταν επιστροφή. Κανείς λογικός πολίτης δεν μπορεί να θέλει η Θεσσαλονίκη να επιστρέψει πίσω».

Συνεχίζοντας, ανέφερε ότι «αυτήν την περίοδο βλέπουμε στη Θεσσαλονίκη ανθρώπους να επανέρχονται, να διεκδικούν τη δημαρχία, βγήκαν από το χρονοντούπαλο της ιστορίας άνθρωποι που πλήγωσαν την πόλη είτε με την απραξία τους, είτε επειδή παράτησαν την πόλη και τους αγώνες τους, πόσο μάλλον όταν συμπορεύτηκαν και συνόδευσαν διοικήσεις που οι δήμαρχοι έχουν καταδικαστεί και πήγαν φυλακή».

Η κ. Νοτοπούλου επισήμανε ότι στόχος είναι μια προοδευτική συμμαχία: «Το ψηφοδέλτιό μας είναι ψηφοδέλτιο αξίας, έχει ανθρώπους που αξίζουν σε αυτήν την πόλη, ανθρώπους από όλους τους πολιτικούς χώρους, δεν είναι μόνο αριστεροί, είναι κεντρώοι, είναι όλοι προοδευτικοί πολίτες, βαθιά φιλελεύθεροι, βαθιά δημοκράτες».

«Στην τοπική αυτοδιοίκηση θέλουμε τη συμμετοχή των πολιτών και θέλουμε να μπούμε οι ίδιοι μπροστά, να αναλάβουμε την ευθύνη της ζωής μας. Tο πετυχαίνουμε με το ψηφοδέλτιο, έχουμε σπουδαίους ανθρώπους», κατέληξε.

Πηγηavgi.gr

ροη ειδησεων