14.5 C
Athens
Πέμπτη, Απρίλιος 25, 2019
Αρχική Πολιτική Αυτοδιοίκηση Με fake news πολεμάνε τον δήμαρχο Κερατσινίου

Με fake news πολεμάνε τον δήμαρχο Κερατσινίου

Το νοσηρό κλίμα που προσπαθούν να διαμορφώσουν στο Κερατσίνι σκοτεινοί μηχανισμοί στηλιτεύει με δήλωσή του ο δήμαρχος Χρήστος Βρεττάκος.

Στην ανακοίνωση δεν κατονομάζει πρόσωπα αλλά αποτελεί κοινό μυστικό πως αναφέρεται στον φερόμενο ως δημοσιογράφο, παραγωγό trash εκπομπών Φίλιππο Καμπούρη που εμφανίσθηκε ως υποψήφιος δήμαρχος Κερατσινίου Δραπετσώνας. Εκφράζοντας ό,τι πιο λούμπεν στοιχείο υπάρχει, ο Φ. Καμπούρης απευθύνεται προφανώς σε ένα κοινό που ακούει την Χρυσή Αυγή στον ίδιο δήμο που δολοφονήθηκε ο Παύλος Φύσσας.

Ο Φ. Καμπούρης μεγαλούργησε σε εκπομπές του καναλιού του Γιωργου Καρατζαφέρη και είχε πετύχει να εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος στον Πειραιά με τον Πέτρο Μαντούβαλο. Στο πλαίσιο της προεκλογικής του εκστρατείας κυκλοφορεί στους δρόμους της πόλης με την Τζούλια Αλεξανδράτου λέγοντας πως θα κατέβει υποψήφια δημοτική σύμβουλος μαζί του. Το τελευταίο επίτευγμα των ίδιων κύκλων είναι η φημολογία ότι ο δήμαρχος Χ. Βρεττάκος απαγορεύει στην μπάντα του δήμου να παίξει το «Μακεδονία ξακουστή» στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου.

Η δήλωση δημάρχου Κερατσινίου- Δραπετσώνας Χρήστου Βρεττάκου:

«Τις τελευταίες ημέρες και μπροστά στον δρόμο προς τις δημοτικές εκλογές. διαδίδονται στην πόλη «ειδήσεις» που μοναδικό στόχο έχουν να δηλητηριάσουν τις ανθρώπινες συνειδήσεις.

»Ως Δημοτική Αρχή επιλέξαμε να μην ασχοληθούμε και να μην απαντάμε σε «fake news» και αυτό συνεχίζουμε να κάνουμε εδώ και καιρό. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένοι που θυμήθηκαν τον Δήμο μας λίγους μήνες πριν τις εκλογές και θα τον ξεχάσουν αμέσως μετά.

»Είναι οι ίδιοι που προσπαθούν διαδίδοντας αθλιότητες και ποντάροντας στον φόβο, την ανασφάλεια και τα πατριωτικά αισθήματα των συμπολιτών μας, να χωρίσουν τους κατοίκους του Κερατσινίου και της Δραπετσώνας σε «πατριώτες» και «προδότες», να διχάσουν εντέλει την πόλη μας. Το τελευταίο μάλιστα διάστημα διαδίδουν ότι «ο Δήμαρχος απαγόρευσε στην μπάντα του Δήμου να παίξει στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου το “Μακεδονία ξακουστή”».

»Δεν πρόκειται απλά για ένα ψέμα, είναι μια άθλια προβοκάτσια. Ο δήμαρχος της πόλης δεν ασχολήθηκε ποτέ ούτε πρόκειται να ασχοληθεί με κάτι τέτοιο, αντίθετα συνεχίζει να ασχολείται με αυτό που οφείλει. Με τα προβλήματα της πόλης.

»Το Κερατσίνι και η Δραπετσώνα οφείλουν να γυρίσουν την πλάτη σε αυτούς. Οι άνθρωποι της πόλης πρέπει να πάνε στην κάλπη τον Μάιο, έχοντας στο μυαλό τους το καλό της πόλης και όχι τις κραυγές του μίσους και τον φανατισμό που καλλιεργούν εσκεμμένα κάποιοι.

»Καλούμε όλες τις δημοτικές κινήσεις να καταδικάσουν και να απομονώσουν αυτές τις διχαστικές φωνές. Να καταδικάσουν αυτούς που προσπαθούν να χρησιμοποιήσουν σοβαρά εθνικά ζητήματα με αυτόν τον αισχρό τρόπο. Το θέμα εδώ δεν είναι τα «ψηφαλάκια» που θα μαζέψει στην κάλπη ο κάθε υποψήφιος. Οφείλουμε να κατανοήσουμε όλοι και όλες μας ότι αυτοί, την επόμενη ημέρα των εκλογών θα έχουν φύγει από την πόλη μας. Αποτελεί χρέος όλων μας να εμποδίσουμε να μείνει στον Δήμο μας το μίσος, ο διχασμός και το δηλητήριο που επιδιώκουν να αφήσουν πίσω τους.

»Σε αυτή την κατεύθυνση θα κριθούμε όλοι και όλες μας».

ροή ειδήσεων