Αρχική Κοινωνία Έργα για το Μετρό κλείνουν δρόμους στη Θεσσαλονίκη

Έργα για το Μετρό κλείνουν δρόμους στη Θεσσαλονίκη

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ισχύουν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης από τις 07.00 π.μ. σήμερα Σάββατο έως τις 06.00 π.μ. την Δευτέρα,  καθώς θα εκτελούνται έργα για το Μετρό όπως ανακοίνωσε η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης.

«Λόγω των έκτακτων εργασιών κατασκευής δικτύου υδροφρέζας, σε τμήματα της οδού Εγνατίας του Δήμου Θεσσαλονίκης από την ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε./Κοινοπραξία ΜΕΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, θα εφαρμοσθούν οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις» σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση

Αναφέρεται οτι θα κλείσει  «το ρεύμα πορείας προς δυτικά της οδού Εγνατίας, από το ύψος της οδού Ελ. Βενιζέλου μέχρι το ύψος της οδού Ιων. Δραγούμη. Η κυκλοφορία των οχημάτων στο ρεύμα πορείας προς δυτικά θα διεξάγεται με προσωρινή αντιδρόμηση της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας (του ρεύματος πορείας προς ανατολικά, ελάχιστου πλάτους τριών μέτρων). Η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο ρεύμα πορείας προς ανατολικά θα διεξάγεται από τη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας του ίδιου ρεύματος πορείας, ελάχιστου πλάτους 2,75 μέτρων.

»Επίσης, θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο ρεύμα προς ανατολικά της οδού Εγνατίας, από το ύψος της οδού Ιων. Δραγούμη μέχρι το ύψος οδού Ελ. Βενιζέλου. ».

ροη ειδησεων