Αρχική Απόψεις Η καρδιά του μακελάρη του Christchurch χτυπάει στη Σρεμπρένιτσα

Η καρδιά του μακελάρη του Christchurch χτυπάει στη Σρεμπρένιτσα

Με αφορμή τα σερβικά εμβατήρια που άκουγε ο ακροδεξιός μακελάρης της Νέας Ζηλανδίας, ο Κωστής Παπαϊωάννου σχολιάζει στο Facebook:

«Ο Αυστραλός δράστης δεν είναι ένας μοναχικός διαταραγμένος, έχει ταυτότητα: είναι λευκός/χριστιανός/ρατσιστής/τρομοκράτης. Ένας Μπρέιβικ του Νότου. Εκείνος σκότωσε νέους του σοσιαλιστικού κόμματος ως υπεύθυνους για την πολιτισμική αλλοίωση της πατρίδας του με την έλευση των μεταναστών. Ετούτος στράφηκε απευθείας κατά των αλλοθρήσκων.
Το πιο σημαντικό: ο δράστης αντλεί άμεσα από τον δικό μας εθνικισμό: την τάφρο του Αιγαίου και του Βοσπόρου, τον Βαλκανικό πόλεμο των πολιτισμών, τα ορθόδοξα τόξα εναντίον των βαρβάρων.
Κοιμάται κι ονειρεύεται μαρμαρωμένους βασιλιάδες.
Ξεκίνησε την επίθεση ακούγοντας πολεμικά τραγούδια Σέρβων στρατιωτικών υπέρ του Κάρατζιτς. Έγραψε TURKOFAGOS στο όπλο που γάζωσε με σφαίρες τα σώματα των θυμάτων.
Κυρίως: άφησε ένα μανιφέστο που θα ζήλευαν –ή ήδη ζηλεύουν και καμαρώνουν- οι δικοί μας εθνοκαθαριστές, υπόδικοι και μη. Εκεί μιλά για την Αγιά Σοφιά και την Κωνσταντινούπολη: τα τζαμιά και οι μιναρέδες της πόλης θα καταστραφούν, η Πόλη θα ανήκει και πάλι στους χριστιανούς.
Με τα ίδια μυαλά άλλοι πριν χρόνια έφευγαν με την Ελληνική Εθελοντική Φρουρά».

ροη ειδησεων