Αρχική Αθλητισμός Αρνητικός στην αναβολή του ντέρμπι «αιωνίων» ο ΕΣΑΚΕ

Αρνητικός στην αναβολή του ντέρμπι «αιωνίων» ο ΕΣΑΚΕ

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο ΕΣΑΚΕ δεν επιθυμεί την αναβολή του ντέρμπι μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, που είναι προγραμματισμένο για την προσεχή Κυριακή.

Ο λόγος είναι ότι, από τη στιγμή που οι «ερυθρόλευκοι» έχουν αποφασίσει να μην αγωνιστούν (μιας και δεν φαίνεται πιθανό η ΚΕΔ να ορίσει ξένους διαιτητές, όπως έχει ζητηθεί), αυτή η αναβολή δεν θα προσφέρει πρακτικά τίποτα παρά μόνο προβλήματα.

Κι αυτό, διότι θα μείνει στον αέρα ένα παιχνίδι που είναι άγνωστο πότε μπορεί να οριστεί λόγω των υποχρεώσεων των «αιώνιων» στην Ευρωλίγκα.

Υπάρχει μάλιστα κίνδυνος, να μη βρεθεί ημερομηνία μέχρι και τη διεξαγωγή των playoffs της Ευρωλίγκας (στα οποία φαίνεται πως θα βρίσκεται ο Ολυμπιακός, ενώ ελπίδες έχει και ο Παναθηναϊκός), ενώ η κανονική περίοδος στην Basket League θα πρέπει κάποια στιγμή να ολοκληρωθεί ώστε να προκύψει τελική κατάταξη και τα ζευγάρια των playoffs.

Ασφαλώς, πέρα από το αποτέλεσμα του ντέρμπι, υπάρχει και το ζήτημα αφαίρεσης βαθμών από τον Ολυμπιακό (εκκρεμεί και η απόφαση του ΑΣΕΑΔ) που ασφαλώς θα επηρεάσει την τελική κατάταξη στην Α1.

Εν τω μεταξύ, η κλήρωση για τους διαιτητές της 19ης αγωνιστικής στην Basket League θα γίνει τελικά την Πέμπτη και όχι σήμερα Τετάρτη, καθώς είναι προφανές πως και η ΚΕΔ περιμένει τις αποφάσεις της λίγκας ή του υφυπουργού για την τύχη του ντέρμπι.

Πηγηsport-fm.gr

ροη ειδησεων