Αρχική Αθλητισμός Ημιτελικός Κυπέλλου: Αποχώρησε ο Ολυμπιακός από το ΟΑΚΑ!

Ημιτελικός Κυπέλλου: Αποχώρησε ο Ολυμπιακός από το ΟΑΚΑ!

Η διοίκηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός αποφάσισε να μην κατέβει η ομάδα να αγωνιστεί στο δεύτερο μέρος, διαμαρτυρόμενη για τη διαιτησία.

Η διοίκηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός αποφάσισε να μην κατέβει η ομάδα να αγωνιστεί στο δεύτερο μέρος, διαμαρτυρόμενη για τη διαιτησία.

Η αποστολή του Ολυμπιακού αποχώρησε από το ΟΑΚΑ την ώρα που οι παίκτες του Παναθηναϊκού έκαναν το ζέσταμά τους για το β’ ημίχρονο και ο κόσμος βρισκόταν στις εξέδρες.

Οι διατητές έδωσαν προθεσμία 12 λεπτών στην ομάδα του Ολυμπιακού για να βγει στο παρκέ αλλά η απόφαση της διοίκησης του Ολυμπιακού ήταν οριστική.

Στη συνέχεια οι διαιτητές αποχώρησαν για τα αποδυτήρια όπου έκλεισαν το φύλλο αγώνα στο οποίο κατοχυρώνεται ο αγώνας υπέρ του Παναθηναϊκού πράγμα που σημαίνει ότι ο Παναθηναϊκός προκρίνεται στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Το tweet της αποχώρησης

Δήλωση του Γεν. Διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: «Όλα αυτά είναι μεθοδευμένα»

Η δήλωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου: «Όλα αυτά είναι μεθοδευμένα. Έχουν από ό,τι φαίνεται απλήρωτους παίκτες, έχουν ρίξει λευκή πετσέτα και τώρα λέει δεν κατεβαίνουν γιατί δεν τους αρέσει η διαιτησία. Ίσως ο λόγος που το κάνουν είναι για να σηκωθεί να φύγει η οικογένεια Αγγελόπουλου από τον Ολυμπιακό και να τα ρίξουν σε εμάς και τους διαιτητές. Αυτά τα πράγματα είναι απαράδεκτα. Κερδίζουμε – χάνουμε μέσα στο γήπεδο. Κι εμείς έχουμε χάσει στο ΣΕΦ, έχουμε χάσει μία, έχουμε χάσει δύο, έχουμε χάσει τρεις, αλλά μπαίνουμε μέσα και παίζουμε. Τι είναι αυτά τα πράγματα;»

Η πιθανή τιμωρία της ΚΑΕ Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός πλέον κινδυνεύει με ποινή αφαίρεσης από έναν έως έξι βαθμούς στην Basket League. Κάτι που φαίνεται πως δεν ενδιαφέρει ιδιαίτερα τους ερυθρόλευκους, που προφανώς θεωρούν ότι δεν θα επηρεάσει την όποια προσπάθειά τους να διεκδικήσουν τον τίτλο στην Basket League.

Για την ιστορία το σκορ του πρώτο ημιχρόνου έμεινε στο 40-25 υπέρ του Παναθηναϊκού.

Photo: Olympiakos B.C. twitter

ροη ειδησεων