Αρχική Κοινωνία Παραστάσεις διαμαρτυρίας από τους διανομείς στη Θεσσαλονίκη

Παραστάσεις διαμαρτυρίας από τους διανομείς στη Θεσσαλονίκη

Παραστάσεις διαμαρτυρίας και μοτοπορεία σε κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης, πραγματοποίησαν σήμερα διανομείς-μέλη της Επιτροπής Αγώνα Διανομέων της Θεσσαλονίκης, για τις επιθέσεις σε βάρος συναδέλφων τους.

Οι διαμαρτυρόμενοι συγκεντρώθηκαν το πρωί με τα μηχανάκια τους στην Πλατεία Δημοκρατίας και πρώτη τους στάση αποτέλεσε ψητοπωλείο, ο ιδιοκτήτης του οποίου φέρεται να ενεπλάκη σε συμβάν με διανομέα στις 6/2.

Στη συνέχεια, πραγματοποίησαν μοτοπορεία προς το υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης, όπου και εκεί πραγματοποίησαν παράσταση διαμαρτυρίας. Οι διανομείς ήθελαν να επιδώσουν ψήφισμα, όμως ενημερώθηκαν πως «δεν βρισκόταν κάποιος εκεί» για να το παραλάβει και να ακούσει τα αιτήματα και προβλήματά τους.

«Με τη σημερινή μας κινητοποίηση στέλνουμε το μήνυμα ότι στηρίζουμε κάθε συνάδελφό μας. Υπερασπιζόμαστε τη σωματική του ακεραιότητα. Ζητάμε να μπει τέλος στον εργασιακό μεσαίωνα. Να καταστεί σαφές προς όλες τις κατευθύνσεις ότι θα αμυνθούμε και εμείς, δεν θα γυρνάμε και το άλλο μάγουλο στις επιθέσεις που δεχόμαστε» δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ το μέλος της διοίκησης του Συνδικάτου Επισιτισμού-Τουρισμού και της Επιτροπής Αγώνα Διανομέων Θεσσαλονίκης, Βασίλης Κεφαλάς.

ροη ειδησεων