Αρχική Επιστήμη Τεχνολογία Skype: Νέα λειτουργία για θόλωμα background στις κλήσεις

Skype: Νέα λειτουργία για θόλωμα background στις κλήσεις

Η νέα λειτουργία του Skype είναι το θόλωμα background που έχει σχεδιαστεί για να αποκρύπτει το δωμάτιο σας ή άλλα στοιχεία που περιέχονται στο φόντο και προτιμάτε να μην εμφανίζονται

Σαφέστατα το Skype δεν είναι η εφαρμογή που ήταν κάποτε και αυτό χάρη στις πολλές και δωρεάν επιλογές εφαρμογών κλήσεων και ανταλλαγής μηνυμάτων. Παρόλα αυτά η εταιρία πρόσθεσε ένα νέο χαρακτηριστικό θέλοντας να γίνει πιο ακόμα πιο ελκυστική στους χρήστες.

Η νέα λειτουργία της εταιρίας που ανήκει στη Microsoft είναι το θόλωμα background. Έχει σχεδιαστεί για να αποκρύπτει το δωμάτιο σας ή άλλα στοιχεία που περιέχονται στο φόντο και προτιμάτε να μην εμφανίζονται σε αυτόν που συνομιλείτε κατά τη διάρκεια μιας κλήσης με βίντεο.

Το Skype δήλωσε ότι το χαρακτηριστικό – το οποίο είναι παρόμοιο με το θόλωμα που προστέθηκε στις ομάδες της Microsoft το περασμένο έτος – χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη για να κρατήσει την εστίαση στον καλούντα. Αυτό σημαίνει επίσης ότι θα εντοπίσει χαρακτηριστικά όπως τα μαλλιά και τα χέρια.

Η λειτουργία κυκλοφορεί στο Skype για υπολογιστές και κινητά, αν και δεν υποστηρίζει ακόμα όλες τις συσκευές. Μπορεί να ενεργοποιηθεί στις ρυθμίσεις του Skype ή από το κουμπί κλήσης βίντεο μέσα στην υπηρεσία.

Διαβάστε επίσης:

Facebook Messenger: Νέα λειτουργία Unsend για τις συσκευές Android και iOS

Περισσότερα άρθρα τεχνολογίας

ΠηγηTC

ροη ειδησεων