Αρχική Πολιτική Π. Καμμένος: Η ΝΔ ζητά συγνώμη στην Αμερικανική Πρεσβεία και μετά το...

Π. Καμμένος: Η ΝΔ ζητά συγνώμη στην Αμερικανική Πρεσβεία και μετά το βάζει στα πόδια

Π. Καμμένος: Δεν είμαι απερχόμενος υπουργός – Δεν τελώ υπό παραίτηση

Η ΝΔ, διά του Κωνσταντίνου Τασούλα, δήλωσε ότι αποχωρεί από τη συνεδρίαση και θα συζητήσει τα θέματα αυτά με τον διάδοχο του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου.

«Δεν είμαι απερχόμενος υπουργός, ούτε τελώ υπό παραίτηση. Δεν μπορεί να προδικάσει κανείς το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας στα Σκόπια» απάντησε ο Πάνος Καμμένος, λέγοντας ότι η στάση της ΝΔ είναι ντροπή για τη Βουλή, τη Δημοκρατία και τις Ένοπλες Δυνάμεις.

«Πρόκειται για μια κίνηση της ΝΔ προσβλητική για το Κοινοβούλιο, προσβλητική για το υπουργείο Άμυνας, προσβλητική για την ηγεσία του υπουργείου Άμυνας που σήμερα είναι εδώ, προσβλητική για όλους τους εμπλεκόμενους φορείς της ΕΑΒ αλλά και των εμπλεκόμενων εταιρειών εξοπλιστικών που σήμερα είναι και αυτές παρούσες εδώ και γίνεται ακριβώς γιατί η ΝΔ άλλα λέει στο Κοινοβούλιο για να δημιουργήσει εντυπώσεις και όταν αντιλαμβάνεται ότι η στάση της οδηγεί στην απώλεια 265 εκατ. δολλαρίων για το ελληνικό δημόσιο, στο κλείσιμο της ΕΑΒ, τότε πάει στην Αμερικανική Πρεσβεία, ζητά συγνώμη και αλλάζει τη στάση της και απολογείται ότι το κάνει για καθαρούς αντιπολιτευτικούς λόγους και στη συνέχεια δεν αποχωρεί απλώς, το βάζει στα πόδια»

Ο κ. Καμμένος δήλωσε ανοιχτός για βελτιώσεις στην τροπολογία, αν προκύψει τέτοια ανάγκη από τη συζήτηση.

ροη ειδησεων