Αρχική Αθλητισμός Κολάσο και Γκαρσία στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Άρη

Κολάσο και Γκαρσία στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Άρη

Κολάσο και Γκαρσία στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Άρη

Στη Θεσσαλονίκη για τον Αρη έφτασαν σήμερα ο 28χρονος ακραίος επιθετικός, Νικολάς Κολάσο και ο 21χρονος μέσος, Ματέο Γκαρσία. Αμφότεροι οι Αργεντινοί αναμένεται να υποβληθούν τη Δευτέρα (16/7) στις απαιτούμενες ιατρικές εξετάσεις, να δεσμευτούν με συμβόλαιο και να ενσωματωθούν με την ομάδα που προετοιμάζεται στα Τρία Πέντε Πηγάδια, στη Νάουσα. Ο Κολάσο, υπενθυμίζεται, εντάσσεται στους «κίτρινους» με δανεισμό από την Μπόκα Τζούνιορς και ο Γκαρσία, με τον ίδιο τρόπο, από τη Λας Πάλμας.

Εξέφρασαν και οι δύο, με την άφιξή τους στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», τον ενθουσιασμό τους για τη συμφωνία τους με τον Αρη και την επιθυμία τους να προσφέρουν, αγωνιστικά, το μέγιστο δυνατό στην ομάδα.

«Θέλουμε να ενσωματωθούμε γρήγορα με την ομάδα και να μπορέσουμε να τη βοηθήσουμε τη νέα σεζόν. Γνωρίζουμε την ομάδα, έχουν συνεργαστεί μαζί της αρκετοί Αργεντινοί. Θα δώσουμε τα πάντα για να πετύχει ο Αρης τους στόχους του», ανέφερε ο Ματέο Γκαρσία.

Ο Νικολάς Κολάσο, με τη σειρά του, τόνισε: «Ο Αρης είναι μεγάλη ομάδα. Πάντα για έναν ποδοσφαιριστή, είναι σημαντικό να τον ξέρει ο προπονητής. Το γεγονός ότι ερχόμαστε σε μία μεγάλη ομάδα, μας δίνει κίνητρο και ελπίζουμε όλα να πάνε καλά. Εχω μείνει αρκετές φορές ξύπνιος για να παρακολουθήσω οπτικό υλικό της ομάδας και του κόσμου. Είναι πολύ όμορφο, γιατί μου θυμίζει την Αργεντινή».

ροη ειδησεων