Αρχική Πολιτική Η Ντ. Μπακογιάννη πρωταγωνιστεί στην υπονόμευση της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής υπό την...

Η Ντ. Μπακογιάννη πρωταγωνιστεί στην υπονόμευση της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής υπό την καθοδήγηση Σαμαρά

Η Ντ.Μπακογιάννη πρωταγωνιστεί στην υπονόμευση της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής υπό την καθοδήγηση Σαμαρά

“Ευχαριστούμε την κα Μπακογιάννη για την αμήχανη απάντησή της”, είναι το σχόλιο του Μεγάρου Μαξίμου στις εξηγήσεις που έδωσε η πρώην υπουργός Εξωτερικών και νυν βουλευτής της ΝΔ για την παρουσία της στην τελετή ορκωμοσίας του Τούρκου προέδρου Ρετζεππ Ταγίπ Ερντογάν, γεγονός που ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας χαρακτήρισε “απαράδεκτο”.

“Σε κάθε περίπτωση όμως είναι το λιγότερο υποκριτικό η κα Μπακογιάννη να κάνει λόγο για διχαστικές λογικές, όταν υπό καθοδήγηση του κ. Σαμαρά πρωταγωνιστεί στην επιχείρηση διαστρέβλωσης και υπονόμευσης της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής. Το ίδιο όμως υποκριτικό είναι και το ενδιαφέρον της για τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς”, σχολιάζει το Μέγαρο Μαξίμου και ζητάει εξηγήσεις για το “πώς ακριβώς υπηρετείται ο στόχος της απελευθέρωσής τους, με τη συμμετοχή σε πολιτικές φιέστες στην Τουρκία.”

“Άλλο οι διπλωματικοί δίαυλοι και άλλο οι δημόσιες σχέσεις στις οποίες είναι συνηθισμένη ως γνήσιο τέκνο της πολιτικής ελίτ”, σχολιάζουν οι κυβερνητικές πηγές και ως υστερόγραφο επισημαίνουν ότι “Η κα Μπακογιάννη καλό θα είναι να μην εμπλέκει την οίηση και τις προσωπικές της επιδιώξεις με την εξωτερική πολιτική”.

ροη ειδησεων